Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Dtomka #26751 üzenetére
Akkor miért nem TDM ha nem kell jármű?
Vagy COD?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
whitezo88
nagyúr
válasz Dtomka #26753 üzenetére
Én bf1-hez tudom hasonlítani a játékot mert sokszáz órám van benne, és meglepett mennyire kevés vizet zavarnak a repülősök. Ott sokkal erősebbek, aktívabbak voltak, bombázók valóban sorozatosan bombáztak, földről is jobb volt ellenük harcolni, és volt mindegyikben 1-3 extra ülés. Itt meg nem. Mintha nem is lennének szinte.
-
Gainka
őstag
Nekem megint elkezdett kifagyogatni...
-
Dtomka
veterán
válasz whitezo88 #26757 üzenetére
Én is csak néha tudok érvényesülni, gyorsan leszednek főleg, ha pár assault használja a fliegerfaust-ot.
Ha már erről beszélgetünk, Te mivel irányítod? Én billel, viszont néha olyat tapasztalok, hogy mintha nem reagálna a bill-re. Volt így már 1-2 zuhanásom. Azt hittem, hogy az előző bill.-tem problémás, a sok egyszerre lenyomott gombot nem érzékeli. De nem, a játékkal van valami...gond.
Meg ami nem tetszik, nem tudom ki és miért találta ki, de javítás közben nem lehet irányítani a gépet. Az nfs jut erről eszembe, ha nyomtad a dudát nem lehetett kanyarodni, de az ~20 éve volt. -
-
whitezo88
nagyúr
Nekem folyamatosan olyan érzésem van a konzolos verzióban, hogy a játékosok sokkal kevésbé "látnak", simán lehet "vak" ellenséget találni, PC-n egyszerűen alig van hiába flankelek, már ahogy ismerem a pályákat. És a gyors TTK miatt gyakran ha meglövöm, hamarabb lelő mint én ha olyan a fegyverem. Itt éppen egy R500-as streamel konzolon és olyan van hogy 1 méterről fejbelő egy ház tetején nyílt teraszról lövöldőzőt mert nem hallja meg nem látja. [link] percenként talál egy olyan ellent aki azt se tudja hogy mellette van.
-
IntelKiller7
veterán
válasz whitezo88 #26762 üzenetére
Persze, mert a legtöbben szarul beállítva játszanak. TV hangszóróról stb.
Amikor fülessel toltam nekem is jobba adta mint amikor csak a TV-ből jött a hang.
Meg hát a TV sem mindegy. Azt észrevettem, hogy amikor 1ms-es monitoron játszottam még az Xboxos korszakom elején, sokkal jobb voltam, mert nem volt akkora késés. Bár ezt inkább autós játékoknál vettem észre. Az elején az FPS még nagyon nem ment.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Dtomka
veterán
Most találtam, egy oldalt mely segítség lehet a FOV beállításában. (Ez mehetne az összefoglalóba is!)
The best FoV (Field of View) for Battlefield V -
bul07
nagyúr
Ennek a redvának az új szokása hogy bezárja magács csak úr random , nagyon jó kör vívok egy tigrissel majd vége kilépet az asztalra
Nem értem miért nyúltak hozzá, az utolsó frissítés óta csinálja, ellőtte nagyon nagyon régen volt ilyen hiba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #26768 üzenetére
Hja. Nem mondom, hogy nem létezik, akkor inkább úgy fogalmazok, hogy szerencsére nálam nincsen jelen ez a probléma...
-
bul07
nagyúr
Frissítés előtt nagyon nagyon régen volt ilyen hibám, és semmi más nem volt csak Origin, meg a játék frissítés.
Win frissítés nállam kikapcsolva, párhavonta végzem csak ell és nem mostanában volt az utolsó.Lehet majd nyomok egy javítást hátha talál valamit.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
whitezo88
nagyúr
Tegnap nagyon felhúztam magam mert iszonyat rossz köreim voltak. Volt 0/10, hiába voltam elől pontban. Nem találtam el az ellenfeleket, közben instant kaptam a halálokat, fel se eszméltem. Igaz volt pár nagyon gyanús is, de elkezdtem olvasgatni én mitől lehetek jobb és a FOV állítások meglepően sokat segítenek érdekes módon. [link] [link]
Ki mit javasol Settingses tweakre még? PC, FHD monitoron. -
IntelKiller7
veterán
válasz whitezo88 #26771 üzenetére
Fontos a FOV, de nem hiszem, hogy világklasszis szintű játékossá tud tenni az, hogy 70-ről felteszed 100-ra.
Egy jó vas, gyors reakció, jól beállított egér. Van aki még mindig 800x600-ban CSzik.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zzola
titán
válasz IntelKiller7 #26772 üzenetére
Meg jó net.
-
Topikgazda
válasz whitezo88 #26771 üzenetére
Azon a gépen játszol ami a profilodon van?
A megoldás az hogy venni kell egy erősebb gépet.
Ami tipikusan fontos 120+ fps, lehetőleg állandóan, de átlagban bőven.
Esetleg egy freesync 100Hz+ monitor.Meg igen, testre szabott egér és egyéb beállítások.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
whitezo88
nagyúr
válasz IntelKiller7 #26772 üzenetére
Igaz de most néztem és tényleg sokkal jobb ADS ONnal, hihetetlen... egyértelműen kisebb a szórása FG42-vel mint OFF esetben (rangen ahol látni)
Erősebb gépet meg amúgyis kéne venni, de az más történet. Most be van lőve a settings hogy pár kivétellel legyen 60fps végig, néha esik be. BF1 ultrára húzta mint a szög úgy állt az fps mutató, ez sajnos nem.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz whitezo88 #26775 üzenetére
Szerintem meg maga a recoil semmit nem változik. A nagyobb fov szimplán csak becsapja az agyat.
Minden "kisebb" lesz, nyilván a recoilnál is úgy fog tűnni, hogy kevesebbet mozog a fegyver.
Ráadásul ne felejtsük el, hogy nagy fov-nál az ellenfél is "kisebb" lesz.Nyilván jó lenne egy gép, amivel el lehet érni 100(+) fps-t, lehetőleg sync-es, 144hz-es monitorral. (első körben mindenképpen cpu és ram fronton kellene erősítened. Az RX 580-nal már egész értelmes fps-t el lehet érni BF 5-ben)
+1 normális egér és egérpad. De ha a tudás nincs ott, akkor csodát ezek sem fognak művelni.
Én azt tudom mondani, hogy érdemes próbálkozni minél alacsonyabb érzékenységgel. Eleinte biztos rossz lesz, de ha megszokja az ember, akkor sokkal könnyebb alacsonyabb érzékenységgel célozni (+ vezérlőpultban középen legyen az egér sebességénél a csúszka és a rámutatás pontosságának javítása legyen kikapcsolva).[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Topikgazda
válasz guftabi96 #26777 üzenetére
FOV növelés alapvetően az ellenfelek észlelésében segít... az alap szűk/konzolok FOV nagyon pici, ahhoz hogy kellően érzéked mi van körülötted.
Szerintem másban nem segít valóban.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dtomka
veterán
Próbáld ki az alábbiakat, hátha megoldódik a probléma.
Battlefield V (BF5) keeps crashing fix for Windows 10,8,7
*FIXED* Game crashing to desktop after patch todayIlletve ez is hasznos lehet. Directx shader cache
Ezt akkor találtam, amikor DX11 vs DX12 videokat nézegettem.
Alkalmaztam az ott látottakat és most elég jól megy Dx12 -ben a 1070. De DX11 még mindig jobb a 10xx sorozatnak. -
Astroboy
őstag
válasz Dtomka #26781 üzenetére
Hol a ... volt az Admin?
...
A scoreboard tetején.Tényleg egyre több az ilyen csicskaláma csöves bánat retardált gyökér, már Jackfrags is megszólta a DICE-t, mert reportolt valakit, és 5 nappal később ismét összefutott vele egy szerveren.
Aszondta' Jack, hogy ha a VI. részben ugyanígy nem lesz rendes anticheat, el fogják veszteni a maradék játékosbázisukat is, és az V. bukását követő anyagi veszteségnél jóval nagyobbat fognak elszenvedni... -
Dtomka
veterán
válasz Astroboy #26782 üzenetére
Aha, így már összeállt a kép
Pedig az Admint is le "Noob ADMIN" oztam, hátha erre felébred de nem...Igaza van, teljes mértékben egyetértek. Sok hibája lehet egy játéknak, de azt a "luxust" egy kiadó\fejlesztő sem engedheti meg magának, hogy a csalók vígan nap mint nap leamortizálják azok játékos perceit, óráit akik kikapcsolódásra és szórakozásra vágynak.
+1 akit el fognak veszíteni pedig 15 éve már... és előttem már voltak BF fanok.. szóval ha most nem veszi komolyan a DICE a játékosok véleményét, lehuzhatja magát...
Nem tudom ki irányítja ezt a részleget vagy mi történik ott, de aki ezért felelős remélem a köv rész nem az Ö irányítása alatt lát napvilágot.Én ahogy a BF1 és BF V esetében írok majd egy doksit nekik, ha alpha vagy betaval fogok tudni játszani. (Nem, nem magyarul )
És biztos benne lesz, hogy miért kell mindig 0 ról felépíteni a köv BF játékot? Ami jó meg kell tartani, ami nem azon kell csak változtatni. És legfőképpen azok hangját meghallani akik előre vinnék ötleteikkel és véleményükkel a sorozatot.
FollowTheORI
Ha nem nagy kérés belerakod az általam javasolt segítséget vagy túl nagy kérés?[ Szerkesztve ]
-
Gainka
őstag
Vicckategoria . Mercury, breakthrough meghalok két katt A -ra és kirak két kilométerrel messsebb, aztán ezt egymás után 4x is, többet gyalogoltam mint védtem volna nevetséges. Panzerstorm, breakthrough, mik ezek a kevés ticketek vagy mi ez, 80 meg 100 , mire meg mozdul a tigris tank elfoglalják A pontot, megszerelni sem volt idö nem hogy át trottyolni, kb 5 perc volt az egész menet. Ez nevetséges.
-
bul07
nagyúr
válasz Gainka #26788 üzenetére
Jó is lehet 3-4 fős csapat előnybe lenni
-
Astroboy
őstag
Az szép!
Neigyá' annyi sört oszt' nem kő annyit pipűni. -
Viiktor1989
aktív tag
Srácok,ha Assault class-al tàvcsövet hasznàlok a fegyveren,azt is látni messziről felcsillanni,mint amikor sniper fegyverrel célzol?
-
Sipasanyi
tag
-
Gainka
őstag
-
Lendova
őstag
79 kill Grease Gun-nal, 4 V1
All fiat goes to zero.
-
Astroboy
őstag
~ 2 GB-os patch jött, új kezdőképernyő stb...
-
Dtomka
veterán
válasz Astroboy #26797 üzenetére
Akkor csak a szokásos...
Battlefield V - Update 7.3Engem az alábbi 2 bosszant nap mint nap:
- AP mine bug
- a karakter megakad minden szír sz.rban, nem lehet egy helyben sokszor lecsúszik (száraz nem jeges talajon)Gondolom ezeket nem is fogják már javítani
A cheaterek már nem zavarnak, mert kreált szervereken (HC) játszom ott meg szinte mindig van Admin. Ezt előbb is belerakhatták volna.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Hey!
Most, hogy visszatértem, látom, hogy sokan futás közben csúsznak egyet, az melyik gomb?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest