Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harlek
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy nagyon fogós kérdésem, amire kétlem, hogy sokan tudnának válaszolni, de gondoltam feldobom itt is, errefelé mégis csak többen és jobban értenek a gépekhez, mint sok más fórumon. A benyalás után most következzék a probléma.
A játék lagol, mint a büdös franc. És nem tudom, hogy miért. Mit tettem a probléma elhárítása érdekében? Nagyjából mindent, amit lehetett. A gépemen minden beállítás stimmel, ezt az is bizonyítja, hogy amikor átvittem ismerőshöz a gépet, tökéletesen futott High beállítások mellett. Itthon routeren keresztül játszom, úgyhogy megpróbáltam a port forwardingot, sikertelenül, következő lépésben pedig a routert is kivettem és közvetlen csatlakozás esetén is lagol a játék. (Egyébként egy 15 Mbites Datanet DSL előfizetésem van.) Minden más tekintetben az internet kapcsolatom hibátlan, azaz más játékokkal, letöltéssel, 1080p-s videók online nézésekor semmi gondom nem akad. Csak ez a fránya játék nem hajlandó akadozás mentesen futni. (Az már csak hab a tortán, hogy a CPU leterheltség 100%-os ilyenkor.) Felhívtam Datanet ügyfélszolgálatot, de ők se tudtak segíteni, mert nem minden program tekintetében van a hiba.
Valakinek valami ötlete, hogy mit tudnék tenni? Természetesen szívesen megadok további infókat is, de sajnos az már biztos, hogy sem a géppel, sem a routerrel nincs probléma.
Köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Harlek
tag
válasz Siiiiix #5170 üzenetére
A két jelenség egyszerre jelentkezik, azaz baromira szaggat és két-lépés-előre-egy-hátra stílusban folyik a szaggatás. Mindez azért furcsa, mert haveromnál (szintén Datanetes ADSL, bár nem tudom a sávszélességet) ugyan ezekkel a beállításokkal vígan, lag és akadozás nélkül futott. Pedig mellettem hárman még WoWoztak is, itthon meg az egész sávszélességet monopolizáltam (és nem, nem töltök le a háttérben).
Kis kiegészítés: Az akadozás már akkor elkezdődik, amikor megnyitom a szerverböngészőt. Azt hittem rosszul látok, de nem, az egeret nem tudtam a monitor egyik végéből a másikba úgy áthúzni, hogy ne akadt volna meg vagy kétszer menet közben. Ez a jelenség a pálya töltése közben is jelentkezik, majd amikor végül betölt a pálya, kb. 5-ször rosszabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Harlek
tag
válasz KVamikaze #5181 üzenetére
Köszönöm a tippet, megfontolom mindenképp, de sajnos nem bízom abban, hogy ez segítene. Végül is máshol gond nélkül ment, csak az itthoni netemmel nem "kompatibilis".
Jut eszembe, nem lehet valahol beállítani, hogy milyen netet kap a játék? Anno más FPS-ekbe lehetett legördülő listából választani, hogy milyen sávszélesség áll rendelkezésre, itt nincs valahol ilyen beállítás (settings.ini-ben nincs, azt tudom)?
-
-
Harlek
tag
Cfospeedet felrakom és kipróbálom, kíváncsi vagyok segít-e valamit.
Visszatérve a hardveres kérdésre, nincsen semmi sem felhúzva, ebből a szempontból beszari vagyok, úgyhogy mindig mindent hagyok gyári értékeken. A probléma eddig csak BC2-nél fordult elő, ezért sem értem, hogy mi lehet a baj. Egyébként mindenféle-fajta szervert próbáltam, többek között, amcsit, angolt, németet, svájcit és természetesen magyart is, mind ugyan azzal az eredménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest