- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
HollyBoni #35716 üzenetére
A single nem lett volna rossz, de abba is sikerült néhány idegesítő "közelharci" témát bedobni, ahol két script között annyi a kihívás, hogy megnyomom-e időben a space-E-jobb egérgomb valamelyikét.
A MP-ben két variáció van Conquest-ben: vagy egy nagy pályán csapongsz, igyekezve elkerülni a fekvő camperek hadát, vagy egy kisebb pályán Cod-feeling-ben hentest játszol. Sajna csapatjátéknak csak irtó mázlival lehetsz részese (lehet persze nekem nem volt szerencsém).
Várd meg mindenképpen a vásárlással a patch visszhangját, mert jelenleg elég instabil (legalább féltucat féle fagyást ismer a játék). -
-
válasz
HollyBoni #35639 üzenetére
Csinálsz te még 16 ezret is
Valaki tud jó játékot mondani, mert most elkezdte hozni a postás a játékokat
Tök meglepődtem, hogy hawx max grafikán megy 60fps-el fixen, és a dead island is maxon 60-70fps-el, pedig az utóbbi 2011-es, az előbbi meg asszem 2009-es, tehát nem régi cuccok. Ahhoz képest bc2 maxon csak 30fps -
matyi94
senior tag
-
matyi94
senior tag
válasz
HollyBoni #35504 üzenetére
Szia! Én tavaly Herr Z-től vettem garantáltan 4magosítható b55-ös amd-t, ez eléggé jó árban volt, de ha nem szimpatikus ez a megoldás megveheted a boltban is. Alaplapnak ez tökéletes lesz, belemennek az új bulldozer procik is ha később fejleszteni akarsz. A ram most elég olcsó, ezért érdemes sokat venni belőle 8gb 13e Ft, 4gb 10. Mivel az a 3e Ft nem sok, ajánlottabb arra beruházni. (én is a fogamhoz vertem a garast, most meg nem tudok mit csinálni a 4gigámmal, mert munkához kevés). Eddig ez így 60.000 Ft. A videokártya lesz a vízválasztó, ebből vehetsz amd-t vagy nvidiát. Így 150.000 Ft -nál vagyunk. Ha már van tápod, házad, hdd-d meg odd-d, ennyiből kijösz, ha ezek is kellenek, írj.
Ez így elég sok pénznek hangzik, viszont ha egy kategóriával gagyibbat veszel mindenből, lehet, hogy kijössz 100.000 környékén, de az a gép elég hamar el fog avulni és csak nyűgöd lesz vele. Ja és természetesen ezekhez hasonló alkatrészeket találhatsz az aprón is olcsón, feltéva ha szereted a használt dolgokat. -
Źşë'
addikt
válasz
HollyBoni #22177 üzenetére
írni kell EA helpdesknek egy mailt h adjak meg, a mailek tartalmaznia kell a játék nicked, és az emailedet, de ezt uis majd írják
picit megmutatkozik h a modi által létrehozott topik mennyire hasznos, kb erről írtam nemrég, mikor piloxenia v milyen nevű modi "rendet" rakott itt
-
r-chee
őstag
válasz
HollyBoni #8076 üzenetére
Limited edition unlocks
Ezek a "simában" is elérhetőek bizonyos szintek után, Limitedben alapból bent vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest