- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- GAI: Poor Volta...
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe-T
tag
válasz
gabipaci #14508 üzenetére
Szia Gabi!
Tegnap a kettes szerveren volt egy érdekes dolog. Nem tudom nálad, hogy viselkedett a program! Valparaison amikor hárman voltunk csak fent egy néhányszor védőként sikerül lelőnöm titeket és érdekes módon a kör végét simán nulla ponttal zártam! Kérdeztem is, hogy neketek sem adott pontot a játék?
Illetve egy másik érdekes dolog, hogy most kezdtem el a medic kasztot és minden egyes elhalálozásom után minden spec tulajdonságot újra be kell állítanom, holott úgy tudom, hogy a program mostmár meg kellene, hogy jegyezze a beállításokat, mégsem ez történt! Másnak is van ilyen vagy ez csak nálam egyedi probléma?
Volt egy érdekes dolog még Arica Harboron. Elhalálozás után nem tudtam saját csapattársra rászületni, de ez még hagyján, de hogy még a térképre sem tudok a bázisra bökve azért az egy kicsit bosszantó! Teljesen olyan volt mintha kifagyott volna a programnak az ujraszületős része, de a többi minden működött, aztán egyszercsak működött rendesen! Érdekes anomáliák vannak ebben a gémben "néha"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces videók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest