Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz bul07 #3361 üzenetére

Szerintem ez most nagyot megy PC-n is, nem is egy évre terveznek egy BF-et, igyekeznek is minden igényt kiszolgálni, nem lesz gond. Meg majd rájön, mennyi cronusos van, meg extra kontrolleres:D
    Idén a cod is semmitérő lesz, a delta force megrekedt, nem is terveznek nagyobb ráncfelvarrást, szénné lett játszva, nemigen van konkurencia.

Én inkább egy beviteli eszköz kapcsolónak örülnék... :U Tököm tele a norecoilos aimassistosokkal, megette a fene, hogy üresben jobb recoil van, mint egérrel a felpimpelt fegyóval, ma is 2042-ztem,hát üvölt a külömbség, mikor a delikvensnek nem is kell recoilra pakolnia, hanem mehet erőre, gyorsaságra, mert lézerfegyver van. Be is lövik az embert gyors smg-vel középtávon, seperc alatt megkapni, a 4-5 golyót. No meg mintha más lenne a sebzéscsökkenés távval is.

Lehet parasztság, de undorodom a kontrolleresektől emiatt, a mostani codban visszább vettek, de ami a 2042-ben megy...
    A beta jó volt, de azért, mert zárt helyeken, kis távon ment, ott mindegy.
    De nem vagyok optimista, hogy a csalások elő fognak kerülni, mint a 2042-ben,konzolon meg kb. semmit nem tesznek a hardveres csalások ellen...pc-n meg van az a pénz, amiért van proof csalás:C Lásd összes streamer. Csakhát bárki más is előfizethet, aki komolyan gondolja, annak egy "dlc".

Új hozzászólás Aktív témák