Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Battlefield 1942-vel kezdtem. Aztán kimaradt minden, egészen a BF1-ig. Akkor lett újra játszós gépem, az állam leesett tőle. Iszonyat hangulatos, mai napig játszok vele. BF5 kevésbé hangulatos, de sokszor mégis inkább azt veszem elő, sok dolog abban tetszik.
Ez az új rész... direkt vettem 3070-et pár hónapja, de 1440p-ben játszhatatlan a game (9700k@4.9). Vagyis játszható, ha az ember nem akar jó eredményt elérni. Persze lehet ez később javulni fog. Hangulata sem nagyon van. Hiába van óriási pálya, számomra az nem ad semmi pluszt. Azért még nem adom fel, ha már előrendeltem. -
Protezis
őstag
Ez volt már? :)
Szerk: sry, itt van feljebb.
[ Szerkesztve ]
-
Protezis
őstag
Én is kérnék refundot, origin-en vettem meg. Ezen az oldalon viszont azt mondja, nincs játék, amire kérhetném: https://help.ea.com/en/refund/
Miért nem listázza? -
Protezis
őstag
válasz FollowTheORI #4956 üzenetére
Nincs sajnos. Akkor várok még, hátha megjelenéskor működni fog.
-
-
Protezis
őstag
Ez a sniperes zoom bug nagyon gáz, hogy tudták így kiadni? Egyébként ez a sok villám, mindent fúj a szél, a bannerek miután megölnek (hogy ez mire jó? cod-ot se értem, olyan, mint egy reklámokkal teletűzdelt weboldal, ahol minden fontos, csak a tartalom nem), stb... ezek nálam sokat elvesznek az élvezetből. A teljesítményről ne is beszéljünk. Ha ezt tudom előre, nem veszek 3070-et. Gondoltam most talán megengedhetem magamnak, hogy végre normális hardveren játsszak. Nem jött be.
-
Protezis
őstag
válasz DiamondBack #6085 üzenetére
Atomtámadás ellen is véd.
-
Protezis
őstag
Ennek a szájbakúrt updatenek hány gigabyte kell? 6.5GB körül írja.
Megszámlálhatatlanul sokszor szabadítgattam fel 2-3 GB-okat a telepítés közben. A végén kilencveX százaléknál tartott, amikor felszabadítottam még 18GB-ot. Jelenleg kevesebb, mint 4GB hely van és még mindig azt írja, hogy downloading.Mod: És most a végén lett 46GB szabad helyem. Mi ez a szivatás?
[ Szerkesztve ]
-
Protezis
őstag
válasz kopidoo #7680 üzenetére
Szánalom. Egy AAA FPS-ben nem működik az egér egy update után.
De nem csak az. Sokadik próbálkozásra tudok csak csatlakozni egy játékhoz. A repülő nem látszódik, az emberek levitálva érkeznek a talajra. Kiszálva a semmiből a fegyverem sehol, de valamit mégis mintha szorongatnék a kezemben. Valami láthatatlan faszkorbács lehet, mert hogy még mindig szenvedek ezzel a szarral, az nem sok értelemre utal.
Egyébként mire bekapcsoltam volna a recordingot, kifagyott. -
Protezis
őstag
válasz KisTücsök #7760 üzenetére
Ez nálam segített: https://www.youtube.com/watch?v=crk6TozHp4M
-
Protezis
őstag
Sziasztok!
Jött update, nyilván megint elkúrtak valamit. Nem indul el a játék, a kis loading ablakban végigmegy a betöltőcsík aztán bezáródik és visszaugrik Origin-re. Bármi tipp? Most indítottam egy "verifying game files"-t...
(PC, Win11, nVidia 3070)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Anime filmek és sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest