- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Hát az úgy volt, hogy fiatal voltam és kellett a pénz!
Köszi-köszi mindenkinek amúgy, jól jellemzi ez az 1250 óra, hogy az elmúlt 4 évben mennyire sivár volt a felhozatal fps játékok terén. 4. szezonig egész jól elvoltam vele, egész szépen rendbe szedték a kezdetekhez képest, de van néhány pálya, amivel a világból is ki lehet kergetni, például Kaleidoscope, még az esélyét sem szabad megadni, hogy újra beadja.
-
Dtomka
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
MSI-ben módosítottam a power limitet. 90-80 és végül 60-ra:
De x (~30 perc) játék idő után ismét újraindult a gép
Köszönöm
#19657 Zsolesz1885
Igen csak játék közben jön elő. Sajna nincs most sem másik kártya sem másik táp amivel tesztelni tudnám.
Rendben készítek pár tesztet aida64 -ben. Memtest még mindig pendrive boot megoldás vagy van más alternativa tesztelésre?
Köszönöm -
Dtomka
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Rendben. De hol és mit korlátozzak? CPU-t vagy ram teljesítményét?
Írhatod pm-be is, hogy ne offoljunk ide.
"Ahogy öregszik egy táp, csökken a teljesítmény, amit le tud adni"
2022.06. hóban vettem 80 Plus GOLD táp a jelenlegi. Az előző sokkal tovább bírta pedig nem volt Gold.
Köszönöm
#19652 F_Zolee
Mindenképpen újra fogom pasztázni. Előbb a Stalker 2 mentés betöltésekor indult újra.
Neked is köszönöm! -
válasz
Lendova
üzenetére
Persze, de én nem foglalkozok vele...mondjuk nem a BF2042 miatt cserélgetem a hardvert.

Amúgy nekem nincs bajom ezzel a 120-150 fps-el, nem érzem, hogy az miatt hátrány érne.
A The Finals-be többet számít, ott a dlss-t már balanced-re kellett raknom, hogy ne nagyon menjen 180 alá, de az pörgősebb cucc azért. -
bul07
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Piac határozza meg mennyiséget, ha nem lenne rá piac nem is lennének csalások, ahogy te is írtad, tehát ha sok van a piacon akkor annak oka van és veszik.
Én találkozok csalókkal annak ellenére hogy keveset játszok, csak már belefáradtam megemlíteni, sőt már képet se csinálok róluk, amúgy meg ennek a szörnyű játéknak amúgy is mindegy már.
Aki fő műsoridőbe játszik, több játékos között jobban eloszlik, és persze hogy nem találkozik annyival, vagy nem akarja észrevenni főleg ha a saját csapatába van.
Azt meg meg se említem hogy van aki nem tudja kiszúrni mert még az ittlévők magukra veszik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Makró
Az is csalás, mert belenyúl a játékba, a készítők egyik akaratát küszöböli ki, hogy legyen a fegyvereknek szórása/húzása ezt iktatja ki. És nem lehet azt mondani hogy ezt bárki megteheti mert akkor lenne erre kapcsoló a játékba.
Lehet ezt ragozni fejlesztők/készítők akarata ellen tesz a makró, és ez biza előny nyújt, ami meg előnyt nyújt az csalás.
Akkor úgy nézve egy WH se csalás mert egy kis programot bárki tud telepíteni, aki meg nem tud az miért szidja a WH-t használókat.
Vagy egy egylövetű fegyvert sorozatlövővé tevő valami az előnyei meghagyva, á az se csalás. -
bul07
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Google keresés és se perc többfajta csaló programot taláni, és ki tudja mennyi van még.
És az hogy egy időbe nem érte meg fejleszteni, az nem jelent semmit, mert már nem foglalkoznak vele így a csalást kicsit hozzá kell hangolni és jó eséllyel csak termeli a pénzt nem kell vele többet foglalkozniYoutube tényleg tele van csalásokról készített videókról, sok a hirdető videó is
És akkor még nem is beszéltünk a makrókról, ami a használók szerint szürke zóna, a sima játékosoknak meg ugyan úgy csalás. Na azt meg nem is próbálják még szűrni se.
-
válasz
Lendova
üzenetére
Én magam nem játszok a játékkal, de azért megkérdezem, hogy milyen tényekről beszélsz?
Minden online játékban hemzsegnek a csalók, valamelyik cég tesz valamit ellene (leginkább eredménytelenül), valamelyik meg leszarja (EA).
Ez a játék úgy indult, hogy a beta-t elözönlötték a csalók, minden ezzel volt tele.
A te elméleted szerint, ezek elfogytak/megunták/meghaltak, etc...
De nem csak ez a játék nyilván, minden játék tele van csalókkal, gondolom egy cseppet sem zavar, hogy ingyenes és pár eurós csalásokkal van tele a net, óriási probléma ez amúgy.
De te jöttél az ultimate ténnyel, miszerint te meg a haverjaid 1 hónapban 1 csalót láttok.
Ezen felnyerítettem annak idején.
Más tény is van vagy csak ez?
A millió videó a neten is fake gondolom.
Szóval vagy te is csalsz (semmi gond nincs ezzel, mindenki úgy játszik, ahogy tud
) vagy nemrég költöztél erre a bolygóra.
Szerinted a BF2042 az online játékok szent grálja, ami annyira jó, hogy még csalók sincsenek, mindenhol máshol vannak, itt nincsenek....
Szóval várom a tényeket, hogy mi az oka, hogy az 1 eurós játékban (nem tudom mennyi most) miért nincsenek csalók. -
astrojoe12
tag
válasz
Lendova
üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, amit már írtam pár éve. Elmentem az egyik kollégámhoz, aki nagy bf fan, elismert profi, a felesége engedett be, és láttam a monitoron a kis piros négyzeteket, amik az ellenséget keretezik a fal mögött. A leggjobbról is kiderült már, hogy csal és amit láttam a monitoron a csapat társatokról az nem túlzás.
Kiegészítésként és emlékeztetőül, ott van a régi klasszikus eset, amikor az EA oldalán kör grafikon formájában láthattuk, hogy milyen a csalók eloszlása régiónként és a csalás típusa szerint. Ebből egyből látszott, hogy a játékosok 70 százaléka csal valahogy. Ez még a bf3 idején volt, amikor hetente ezreket bannoltak. Azóta már nem tesznek közzé ilyen adatokat , hiszen a csaló is megvette a játékot.
Hogy most tényleg sokkal kevesebb a csaló, vagy inkább a csalások fejlődtek nagyon sokat, azt nem tudom eldönteni. De ha valaki úszkál a levegőben, nagyon gyorsan mozog, átmegy a falon és fejeseket osztogat, ott nem lagrol van szó.
-
astrojoe12
tag
válasz
Lendova
üzenetére
Arra nem gondoltál még, hogy más szervereken játszunk, ezért más a tapasztalatunk? Vagy valami egyéb más dolog miatt? A csalók eloszlása nagyon különböző még egy kontinensen belül is. Például a szlovákok, lengyelek és ukránok az orosz csalóktól vannak kiakadva, talán a régiók közelsége miatt sokszor kerülnek egy szerverre. Legközelebb beillesztem az egész névlistát. Tényleg nem volt olyan nevű ember a szerver listán, mint aki lelőtt többször is. Nem volt AI sem a szerveren, volt elég valódi játékos.
-
válasz
Lendova
üzenetére
Pedig a BFV nálam jobban eszi a CPU-t, használat, fogyasztás, hőmérséklet szempontjából is.
Hála isten minden rendben az új gépemmel, BF2042-t nem szereti, van ilyen.
F_Zolee: nem 4K-n játszok, 3440x1440-ben, inkább odaadnám az egyik herémet, de 16:9-es monitoron ne kelljen már játszanom.

Kb. 8-9 éve vettem az első ultrawide monitorom, nem szeretnék mást soha többet. -
AsakuraDave
őstag
-
válasz
Lendova
üzenetére
Nagyrészt kiskölykök játsszák, amivel semmi gond nincs, nekik is készült, gondolom ezt nem kell magyarázni.
Persze jól hangzik, hogy a szőröstökű BF2-3 veteránok tolják, de azok felé sem szagolnak.

Nem én írtam, de azért aki valaha is játszott ezzel a ....annak azért világos, hogy ez így van.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Lendova
üzenetére
Nem hinném, én anno kölyök voltam a COD széria aranykorába, mégis elég volt a BF3 hogy örökre hányinger kerülgessen ha COD-ot látok vagy hallok
Így szerintem egy ilyen occó kínai bf játékhoz nagyon sok kölyök hozzáfér és tolja is mert sokkal menőbb ekkora csatatéren, járművekkel menni, az már más kérdés hogy amúgy a megvalosítása ennek itt a 2024-ben ocsmány és nem működik, ezért hamar elmehet tőle az ember kedve, de mondjuk egy jó öreg BF3-4 még mindig etalon... -
válasz
Lendova
üzenetére
Hát, a többi játék valóban jól fut.

Ez kb.120 fps-el, akkora akadásokkal, hogy megáll a kép 1 másodpercre.
Monitorozás nincs ugye, fogalmam nincs mi történik és miért....de nem lényeges, uninstall volt (20x kb, mióta kijött).
MW2-3 is egy hulladék, de az legalább megy 200 fps-el.
Köszi, azért.
Szerintem ez a játék annyit nem érdemel, hogy az ember 1 mp.-et idegeskedjen miatta. -
stoon
addikt
válasz
Lendova
üzenetére
van még egy csomó játékmód amit nem csakhogy nem erőltetnek ,hanem egyszerűen ki is hagytak....... mellékesen a játék/gyártok hibája ,hogy ilyen lett nem a játékos közönségé ..... se fantázia se játékmód csak ez a szar crossplay ami szétb@ssza a játékot ....de legalább ezt erőltetik
remélem egyszer kiürül majd a kasszájuk annyira ,hogy végre játékot csinálnak majd.
sem egy pályaválasztó ,se semmi ami hasznos lenne a csapat játékhoz , ha már egyszer lósz@rt csináltak legalább egy vasvillát adnának hozzá, hogy lehessen kezelni!ui.: nem személyes ,csak kijött

Sz. Géza: azért lehet itt járművezni csak elég nehézkes....
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Na de amúgyis egy szűkebb réteg játszik vele. Azoktól is el kell venni a tankozás örömét. Menjél cq-ra ahol 2 tankból jó ha időnként egybe oda férsz... Meg miből tartana meghagyni a módokat, mint ezt a semmitérő eventeket csinálni aztán ha olyan akkor le is maradt az ember teljesen.
-
bul07
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Nem is az a feladata, bár láttam már helikoptert és más egyéb repülő dolgot is foglalni, főleg megindulásnál az elején, pedig én igen keveset játszok conquest módba tehát kicsi mintából láttam ezt, szóval lehet azzal is foglalni csak akkor nem öldösi az elején egy csoportba rohanó gyalogosokat, na meg akkor talán még le is lövik így kénytelen lenne máshogy tovább játszani
-
astrojoe12
tag
válasz
Lendova
üzenetére
Úgy megnézném annak a beállításait és hogyan és mivel játszik, aki tud repülni ezekkel a repcsikkel. Elképesztő fordulókat csinálnak, gyorsítanak, lassítanak. Én ha érzékenyre állítom az egeret, akkor gyorsabban fordulok, de nem lehet célozni olyan érzékenység mellett. Úgy néznék egy oktató videót erről
-
stoon
addikt
válasz
Lendova
üzenetére
Nem tévhit, ezt játszák ebben a játékban! Kivéve azokat, akik közösségben tengetik az idejüket ezzel a játékkal, de mint tudjuk ez a játék már nem bf3-4 ahol akár 12-20 ember is egy pályán játszottak, itt már az nagy szó hogy 1 squad együtt tud lenni......ezt próbáld cáfolni ovisokkal, mert amig a 20 db ovis egy homokozóban játszik együtt játszanak......de ha borul a bili és a homokozóban csak négyen lehetnek egyszerre akkor max négy ovis homokozik , a többi vagy fogócskázik vagy bújócskázik remélem igy ovisra lefordítva átmegy az irónia

-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
Valamelyik nap kaptam egy figyelmeztetést az EA(!)-től, mivel csúnyán beszéltem a játékban, a chat-ben.
De a lényeg: nem a másik csapatból írtam valakinek, hanem a saját csapatomnak, szó szerint azt, hogy mekkora idióták. Az első öt, járműben bekövetkezett halál után (nem én vezettem) még nem szóltam semmit de a kb. tizediknél már felhúztam magam. -
bul07
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Sokat ér ha senki nem foglalja ell a pontokat.
Először a pontok töbésségét birtokolni kell, na de ha nem megy senki foglallni akkor hiába öldös valaki, vessztett mecs lesz.Az adott körhöz kell igazítani a játékott, ha a csapatársak nem fogallnak akkor két dologot lehet tenni.
Belesz@rni az egészbe és öldösni(bukás garantált), vagy megpróbálni pontott foglalni.Én örülnék neki ha következő BF-be valamit kezdennének ezzel. Ahol cél van ott á célért küzdőket jobban jutalmazni, pont foglalásért annyi pontott adna a rendszer hogy csak öléssel esélye se legyen a top 10-be lenni.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
"Megnézted? Nem, de, de azt állítod hogy igen. "
Ne haragudj de probléma van a szemeddel?
Ott a fotó (#18474) a Sabotage skinről. Azt adta a 23. szinten. Ha nem kaptam volna meg azt a 20 pöttyöt (csak 4-et), akkor nem tudtam volna rátenni a skint a járműre. Mit nem értesz ezen? -
astrojoe12
tag
válasz
Lendova
üzenetére
Il-GARANDALF-lI régi csaló. Néha láthatatlan, csak akkor jelenik meg, amikor elkezd lőni, csúszik a levegőben a házak felett és nem lehet megölni. Számát se tudom, hányszor jelentettem és a mai napig csal játék közben.
Ígértek valami új anti-cheat rendszert, mi van azzal, van bármi hír róla?
-
KillBorn
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
Rendszeresen megkapom csetben, hogy "relax, this is just a game" "just have fun", amikor megmondom nekik hogy agyatlan áfonyák gyülekezete ezért meg azért. Tegnap pl medics voltam, rájuk kellett szólni, hogy járművet hívjanak le, mert tele a lehívó menü.
Voltak jó körök is, én azt élevezem, ha támadunk, védjük a megszerzett pontokat, megyünk a pontokra, valamennyire koordinált a csapat mozgása, nem csak a farm pontokon gyűlik a nép, vagy a szektorok szélénél kempelnek. Nekem az a "just have fun" ha látom, hogy nyerni akarunk, és ehhez használjuk a fejünket is. Én így teszek játék közben. Emellett egy jó, élvezetes körben is ki lehet kapni, azzal nincs is baj, de az igyekezet hiánya elszomorító, és ez dühít. Tudom nem anger managementre kellene használni a játékot, de az emberi hülyeség felbasz. Főleg ha az egész egyszerű, könnyen teljesíthető javaslatokat is teljes apátia övezi, és a "just have fun" eredénye a laposra verés körökön keresztül. Lehet, hogy ők így is jól szórakoznak, csak én ezekben az esetekben nem.
-
-
Hedon
tag
válasz
Lendova
üzenetére
Ugyanmár, vadonat új. Tán 6-7 éves lehet max

Egyébként rájöttem, hogy medium és high beállítások között nincs észrevehető különbség a játék futását illetően. Hőfok, teljesítmény, kihasználtság, röcögések, kb hasonlók. Az ultra egy magasabb léc, az szűk körben elkövetett tdm-hez lehet jó.
És ezzel az öreg vassal 70 FPS körül viszonylag stabilan elvánszorog. Szép, sima, élvezetes. Ölök, mint a nagyok, kivéve ha a cheater kislányok épp a vérszomjukat oltják, de jellemzően őket is meg tudom lepni. Tehát jó ez a vas még
-
Hedon
tag
válasz
Lendova
üzenetére
Hát, nekem is kihasználja, de szerintem az a nemmindegy, hogy mit használ ki. Egy 7700K esetében ez kapufa

A gtx 1080-am meg csak majdnem van kihasználva, és így is megröccen néha (egyre gyakrabban), a 128-as dagonyázásoknál meg egy folytonos röcögés az egész.Valamit valaki félreértett: a 7700K-t nekünk, felhasználóknak kellene utálni (mert süt), nem pedig a MS-nak vagy a dice-nak. De most az a helyzet áll fenn, hogy én utálom az MS-ot és a dice--ot, és akkor is ez a professzor marad, ha csak röcögni járok a 2042-re.
A BF5 kapcsán derült ki számomra, hogy a dx11 barátibb ennek a vasnak.
-
-
válasz
Lendova
üzenetére
Mert a kezdetektől használom, gondolom nem vagyok egyedül vele.
Testre van szabva, nem takarja ki a fél képernyőt, 5-6 adat van csak onscreen.
Nem mellesleg nincs játék a piacon, ahol nem működne, szép is lenne, milliók használják.
Ezek még csak nem is kommunikálják, ja nincs, ennyi.
Tróger, szánalmas, fos banda.
De van akinek ez nem probléma, elintézi egy vállrándítással, amúgy a játék van olyan jó ahhoz, hogy feledtesse az ilyen teljesen egyedülálló hibákat...ja nem. -
Dtomka
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Persze nincs lebetonozva
De bevált és nem is terveztem lecserélni még. Bár nézegettem 300+ tól kezdődnek melyek már egész jók. Az LG -nek jött ki Oled 240 Hz monitorja, bár nem tudom sosem volt még OLED kijelzős monitorom. Régen TN és egy Ideje csak IPS. De ez drága még, viszont freesync és gsync támogatása is van
Persze, eddig is kimatekoltam magamnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és kb fél évet kihagytam

De x (~30 perc) játék idő után ismét újraindult a gép
Írhatod pm-be is, hogy ne offoljunk ide.

De meg próbálom újra telepíteni, hátha!

Bődületes f@szság.
FollowTheORI