Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
én abban bízok hogy egy jó radio chatter legyen, akkor lesz még háborús érzés
-
csibe1
addikt
"Meg így talán nem csak az a pl. 7 favorit pálya fog menni minden szerveren a 14 - ből"
Igen, emlegettem is a kedves készítők családfáját, amikor valamilyen fegyverhez egy bizonyos pályán kellett aktiválni valamit.
Éppen csak alig fordult elő az a pálya egy idő után. Nagyon jó volt.
Remélem most elhagyják ezt a baromságot." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
bul07
nagyúr
válasz Sz. Géza #604 üzenetére
Már most nagyon sok fegyver rendszer van a gyors váltásokra és belőni se kell mert az eredeti belőtt célzó egység kiegészítése
pl, [link], f@sza egy cuccNa meg ez egy jövőben játszódó játék ne a mai valósságot nézd
Na meg ez egy játék[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peter1918HUN
tag
válasz Fitzgerald #597 üzenetére
Igen, én is meglepődtem milyen jókat lehet lőni, de viszont a csapattársakra nem lehet számítani semmilyen téren. Alig jönnek javítani vagy szét kell nyomkodnom a parancsokat, hogy dobják a medicet vagy az ammot. Remélem gyorsan bele tanulnak mit kell csinálni a battlefieldben.
-
Lendova
őstag
válasz Peter1918HUN #609 üzenetére
Az MBT Law ideális az előre hátra guruló, vagy nagyon messzi armor ellen. A nulla drop miatt még kiváló a gyanútlan, messzi sniper-ek kilövésére.
Nem játékstílus, hanem inkább helyzet függő.All fiat goes to zero.
-
Leon77
őstag
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Rendelte itt más is elő a játékot Originen? Megvettem a középső editiont, kérte a Paypalt, meg is jelent az Originben a játékaim között, és az order confirmation email is megjött, de nem vonta le a pénzt Ez most már 1 hete történt, azóta ott figyel Originen, de pl a Paypal korábbi tranzakcióknál sincs semmi jele a Bf vásárlásnak. Megjelenéskor fogja levonni, vagy valami félrement?
-
Allien
veterán
Francba, már nem találni 2142-s statisztikát. Rohadt EA games letiltotta azt is... Pedig de sééép vóttt... Helivel 8:1 K/D felett...
[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Laraxior
titán
Botok ellen lehet játszani
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
warcat
veterán
PC-n a legolcsóbb Gold amit eddig találtam, az a voidu-n, a voidu+ kuponnal 71.99€.
Instant EA aktiválós, tehát egyből az Origin fiókra rakható a játék.EA: It's in the crate!
-
Fitzgerald
veterán
AMD Fidelity FX FSR remélem bekerül a játékba. Sokan vannak most úgy, hogy a röhejes árak miatt lehet jó sokáig nem tudnak/akarnak még VGA-t venni, az FSR támogatással viszont még azokat is beránthatnák, akik ilyen 1060 kaliberű vagy még gyengébb kártyákkal játszanak. Szerintem ha lesz, akkor EA Play-en már hallunk majd róla.
-
Járj utána, tuti vannak. Mai napig játszom az eredeti Battlefieldet, meg a második, Vietnámos részt. Host file-t kell módosítani, de a Bf2-től kezdve nem figyelem, hogy mi a helyzet. Egyébként Bf2 Master is van, azok is vannak fullosak, de már egy éve is, hogy nem toltam. 1942/ Desert Combat / Vietnám populáris mai napig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
- = Zk = -
félisten
áááá, sztem módosítják.... az milyen lenne már?!
vagy a szerverre bízzák" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
lofagi
addikt
Ez a videó nagyon jól bemutatja,hogy miért nem ájultam el annyira attól amit most kapunk. Kb 1-1ben ua. Csak új motorral.
Persze nyilván van aki erre várt.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Allien
veterán
Nem tudom, mennyien játszottatok a BF2142-vel, és ott mire is emlékeztek. Gunship volt, nem heli, ott. Titán mód beugrik? No tehát, voltak olyan pályák, ahol "lakótelepi" környezet volt. Itt a videóban is hasonlónak látszó, toronyházak vannak. A 2142 nagy előnye meg pont a kreativitás volt a lényege. Sajnos, ezt a BF4-ben, az 5-ről nem is beszélve, qrvára elcseszték! A BF sorozatnak pont az eszköz használat volt a lényege, mint tank, lépegető, gunshup, Titán, stb... (nem is beszélve az első rész tengeralattjárójáról) Ezek sajnos nagyrészt a 2142 után megcsappantak, szinte COD lett az egész.
Tehát, ami a Gunship-t illeti. Két személyes volt, és kellet is. A gunner spottolt, és lövöldözött természetesen. A pilóta meg ugye pálya függő. A zártabb területen, mint ugye a magas épületeseknél, ott alacsonyan repült, és onnan kezdve gyalogos max véletlenül találta el. Nyílt pályán meg vegyes, de, nagyon nehéz volt ott is leszedni. Azért kellet két fő, a gunner szintén ugye rakétás volt, a pilóta meg szerelő.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
NY_A
őstag
válasz redingitell #631 üzenetére
Engem a BF4 annak idején kib@$zott mert 3. féltől vásároltam meg a játékot. Akkora volt benne vagy 400 órám. Többet nem veszek csak hivatalos helyről.
-
Fitzgerald
veterán
Eltelt 8 év azóta. A BF1 és a BFV is hoztak olyan újításokat, amelyet sokan látnának viszont egy modern Battlefield-ben, ami a 3-4-et veszi alapul...
Pl. ne lehessen squadmate-re spawnolni ha éppen elkenik a száját, lehessen sokkal több helyen vaultolni (BF4-ben az még eléggé döcögősen ment), legyen átgondoltabb a személyreszabhatóság (e téren mondjuk a BFV nem remekelt), stb. És ezek még csak apróbb, de mégis fontos dolgok.
De még ha tényleg egy az egyben ugyanaz is lenne csak modern látvánnyal, upgrade-elt gameplay-el, ugyanazokkal a mapokkal, szerintem annak is sokan örültek volna.
Egyébként meg ennyi erővel a BFV-öt is rekreálhatták volna a BF1942-ben, a setting végül is ugyanaz...csak éppen egy örökkévalóság választja el egymástól a két játékot...ahogy ezt is legalább egy fél örökkévalóság a BF3-4-től.
Nem lehet minden, ugyanazt a témát feldolgozó játékkal újra feltalálni a kereket. Lehet finomítgatni a játékmeneten, meg lehet pimpelni a látványt, kb. ennyi.
Azok alapján amit eddig tudunk, szerintem messze ez a játék fog eddig a legtöbbet újítani az elmúlt évek Battlefieldjei közül. De meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Reskin persze. Aztán a kód egy sora sem egyezik a Bf4-el.
Kákán is a csomót, menjetek airsoftozni az erdőbe akkor. Nekünk földi halandóknak meg jó lesz a reskin!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
Nem csak marha unalmas a sírást olvasni. Azert követem a topikot h minel tobb indot tudjak meg a jatekrol. Erre megy a siras h ez se jo az se jo. Meg se jelent de mar fanyalogtok paran olyan dolgokon amikrol semmit sem tudni! Minek? Mi szukseg erre a folyamatos pesszimizmusra?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Gigi01
őstag
Hát passz!Cod nekem idegbetegek játéka.BF3 volt,amit deluxe editionban,vagy hogy vettem meg.Béta akkor úgy beszipanntott.Kijött a 4,más volt az irányítás,nem tetszett.Mégis azt vittem ki maxra később,3-at még nem fulloztam.BF1,BFV?Örültem,cod2 érzés,ez ott lesz.Hát nem sokat toltam egyikbe sem.Én várom az újat.Codot meg nem szeretem.
-
bul07
nagyúr
válasz Fitzgerald #638 üzenetére
Én ezerszer inkább éledek tűz alatt lévő társra mint a bf5-ben vélő valami megoldás
Rányomok megindul a kép eltelik valamennyi idő majd vissza, nem éledt le, ezzel is elmegy 10-20 másodperc a semmibe, én meg majd szét verem a billentyűzetet
Hagy döntsem már én el hogy rá akarok éledni akkor is ha ép lőnek rá igen vagy nemBf5-ből semmit nem másoljanak az lesz jó mindenkinek, BC2- BF3-4 na abból jöhet a másolás
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Leon77
őstag
Szerintem meg igenis vegyenek át dolgokat, de ne a Bugokat. A lőszeres állomások nagyon jók voltak. Nincsen végtelen skuló, pláne gránát.
A csapattárs élesztés is remek dolog szerintem. Ami jó lenne. Valami értelmes menü rendszer, mert ez a mostani szerintem egy hányadék. Bérelhető szerverek alap és akkor a pro játékosok is kiélhetik rendesen magukat.
Ami a legfontosabb, egy valamire való csaló szűrés. Nem érdekel hogyan oldják meg, hw ban, vagy bármi más. Nem egy nagy dolog, hogy ha jelentesz valakit, akkor random vegyen az embertől screen shotot, meg egy algoritmus, ami esélyes csalónak titulálja, aztán ez kifut egy emberhez, rápillant és már látja is, aztán dönt, hogy repteti, vagy sem. A legtöbb és legidegesítőbb csaló egy kis vérpisti, aki amúgy béna és a csalás ténye teljesen egyértelmű. Felőlem maradhat, aki nagyon ésszel csinálja, abból alig van. De azért csipával ne legyen már 115-2 a astatja a meccs végén...
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
prokxy
veterán
Én nem bánom, ha akár BF4 remastered lesz, még ha pályák, fegyók is tök ugyanazok lennének, csak legyen kell pár újítás és ebbe is megy majd az 1000+ óra. De mint tudjuk, rakat új fegyver, többféle jármű, más pályák.
Nem mellesleg tank lesz, M4 lesz, Attack heli lesz, én leszek. Akinek meg nem tetszik, nem játszik vele. Le van sz@rva, lesz kivel gémelni úgyis .
Biztosan lesznek ebben is bosszantó dolgok, amik nem fekszenek annyira, stb, de remélhetőleg a gameplay/megvalósítás/járműharc stb balanszolják ezt.
szerk: ja igen anticsít. Xbox ftw. Problem solved.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest