Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
Még nem láttam a videjót, de szerintem előrendelős lesz ez. Maradjon meg a "prone" és esetleg ha idejük engedi, akkor dobjanak már be egy "lean left-right" lehetőséget. A közelharcot feldobná szerintem
A gépigény meg talán nem lesz sokkal durvább a BF3nál, a motor nem változott, és lassan 1,5 éves lesz a 7970 is, az új kártyák meg ki tudja mikor érkeznek
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
Üdv!
Valaki meg tudná, mondani, hogy ez a kör miért lett -2 skilles nekem? Azt hittem már sejtem az értékelés menetét, de most feladom
-
Sontir Fel
őstag
Udv,
Miert van az, hogy nem kapom meg a NEED ONLY ONE acsit? Hiba olok C4gyel, mindig azt irja a kor vegen, hogy 0, a tobbit viszont szamolja. Kinomban mar nem csak tankokat c4ezek, hanem embereket is, de csak nem kapom meg
Ugyanez igaz most az open firere, hiaba megyek valaki moge es nyomom neki a defibrillatort, csak nem akar megmurdalni
-
Sontir Fel
őstag
válasz aizen92 #34964 üzenetére
Egy korben csinaltam meg oket. SKS killek, alap shoti killek - ezeket irja isa vegen, hogy teljesitettem - de hiaba c4ezek tankot vagy snipert, azt nem adja meg.
104es szint, premium account, ez nem lehet problema.
-
Sontir Fel
őstag
Üdv!
A Perfect Landing acsival kapcsolatban van valakinek pozitív tapasztalata? Öltem 22-t tankkal és helivel felváltva, majd miután meggyaláztak sikeresen ráugrottam a firestorm torony tetejére. A végén kiírta, hogy landing 1/1, de killstreak az meg 0/10. Miért nem tudom megcsinálni ezt a szennyet?
-
Sontir Fel
őstag
válasz iMaverick #39612 üzenetére
Neha egesszen ugyes tudok lenni. Elejen szerencsem volt, leszedtem a vipert es a venomot az volt vagy 4-5 kill, utana pedig tankoztam kicsikét.
(#39611) Ybron: ki fogom probalni igy is. Idegesit, mert lassan az osszes acsika teljesitve lesz, nehogy mar ez ne legyen meg
-
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
Udv!
Valaki mar talalkozott olyan problemaval, hogy megcsinaltam a kampany veget, mind a harom lehetseges modon. A 3bol azonban csak egy assignmentet kaptam meg, a masik kettot nem jelzi teljesitettnek a battlelog, pedig a jatekon belul nekem irta, hogy rendben, megcsinaltam. Sot, a battlelogon azt is latom, hogy harom vegkifejlethez tartozo 3 kulonfele dogtagat is megkaptam, csak az assignmentet nem.... bosszant, mert vegre sikerult az osszeset megcsinalnom, csak az a nyamvadt kampany befejezes hianyzik mar csak.
5let? Erdemes irni a supportnak, vagy en benazok el valamit?
-
Sontir Fel
őstag
válasz Snip3r_HUN #43679 üzenetére
Koszonom, megoldodott, megadta. 83/83.
Johetnek az awardokBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
-
Sontir Fel
őstag
Üdv!
Sill számításról van valami friss infó? 500-át el kellene érnem (epénisz), de hiába tolom 2-3 kds köröket, még a 400-át sem lépem át. Utsó körömnél 2,33as kd, 800 som, nyertünk + mvp erre skull 0. Sírni tudnék
-
Sontir Fel
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy van-e itt olyan player aki wifin keresztül játszik? Költözés előtt állok, eddig szigorúan madzag segítségével henteltem, és az ismerőseim rémisztgetnek, hogy vehtek bármilyen routert és pcie kártyát / usb adaptert az rossz lesz játékra.
A válaszokat előre is köszönöm
-
Sontir Fel
őstag
válasz deadwing #53337 üzenetére
Köszönöm. Ugyan a felét nem értettem, de ez az én hibám, mert ennyire már nem értek hozzá
Tervezek venni egy 3 antennás dual bandos 450Mbites routert, és egy szintén 3 antennás dual bandos 450Mbites pcie kártyát. A táv szerintem max 10 méter, egy fal útközben.BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Demon's Souls topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest