- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeZzZ
senior tag
válasz
SkyS1gn #37938 üzenetére
ja, olyan next-gen mint a 7970-et váltó 280x
(#37937) VAN der BOSS dús gazdagok, és spórolnak egy szerencsétlen új grafikus motoron. már a kisebb nevű, feledésbe merülő játékok is veszik fel az új technológiákat, erre az egyik legnagyobb FPS sorozat nem... ez az ami engem bosszant..
egyébként egy WW2 remaket nagyon megnéznék én is. de pl egy cryengine 3-mal
(#37941) urbi73 itt már se a grafika se a tartalom nem éri el a várt színvonalat. ami tényleg első osztályú az az Infinity Ward-os kampányok. Azok a srácok tudnak valamit, amit mások nem. Szerintem bődületes az összes single tőlük, csak hát az emberek nem azért a 4-5 óráért veszik a játékot ugyebár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest