Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
egy szó nem volt benne, amit viccnek szántam volna...
amúgy ez a cod lámázás önmagában is szánalmas, kb szót nem érdemelne, de annyit azért csak hozzá fűznék, h cod-ból sem mindegy, h melyikről beszélünk, mert pl a 4 az best fps ever, de ami utána keletkezett, na az már tényleg "lámáknak" van... forintot nem ér (kivéve a black ops, mert az egész korrekt volt)
-
Winne
nagyúr
Ment itt a flamevihar a megjelenés előtt, de látom ez a topic folyamatosan COdlámázik, érdekes módon a másikban ennek nyoma sincs.

-
- = Zk = -
félisten
hát nem megtépázták a szervereket...

ezeknek ez a mániájuk bakker
-
Socket A
aktív tag
már jók a szerverek
-
Mukorka
addikt
válasz
ForexGuru
üzenetére
Jóval többen nem járműveznek mint hinnéd. Nem jönne ez a dlc inf mapokkal ha nem így lenne. Én sem járművezem agresszívan de szeretem a jelenlétüket. Amúgy is vicces mikor valakinek 10k+ killje van valamilyen járművel de a top fegyója 1000-nél se tart. Fps játék, lőni is tudni kell nem csak seggelni egy tankban.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
asuspc96
üzenetére
nekem most dobta be... egy TDM-et még lezavartam előtte....
írták, hogy vmi frissítenek.ez nem language frissítést igénylő dice "badarság"... ezt abból tudom, hogy patch után megcsináltam a nyelvi okosságot, és működött. most meg a Logon olvastam, hogy vmit frissíteni fognak X órakor.... legközelebb jobban odafigyelek

-
RockHaRD
addikt
válasz
ForexGuru
üzenetére
nem kéne személyeskedni
én nem lámáztam le senkit...tegnap kipróbáltam karkandon egy jó pár meccset, és a tankkal semmi problémám nem volt ,egyáltalán nem halt irreálisan hamar, ha valamivel baj van, akkor az az, h a LAV-ot nem igazították a tankhoz, de még az sem vészes, mert csomószor telibeb.sztam a LAV-ot mire felébredtek benne
-
H.Ezredes
őstag
válasz
ForexGuru
üzenetére
Mi közöd van ki mivel megy és/vagy milyen fegyvert használ ?!?! Jah,hogy SEMMI
csupán mindenkinek beszólsz,hogy ez láma az láma pl nekem is és még számtalan embernek miközben senkit nem is ismersz de azért láma.... Ha valaki COD-al játszik attól még nem láma..... És azért se legyen láma mert nem megy járművel vagy éppen 1db fegyver a kedvence és azt használja ....Szerintem vegyél vissza ebből a lámzásból
Nem is akarok ezen vitatkozni én befejeztem..zsolti995
-
zsolti995
csendes tag
Sziasztok! Én orosz cd-kulccsal játszok angolosítva és most az új patch óta elindítom a játékot,hang is van de képet nem ad csak sima fekete képernyő. Kitöröltem az angolosítást és orosz nyelven semmi baja. Nincs valami ötletetek hogy mit lehetne tenni hogy angolul is normálisan menjen?
-
csapee
őstag
Nekem most Battlelog update
Kérdés: Mindenkinek?
-
H.Ezredes
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hagyd mert ForexGuru-nak mindenki láma
Ő a tökéletes cyber katona és szeret beszólni másoknak...Hagyd had élvezze ha neki ez az öröme..... 
-
- = Zk = -
félisten
-
tkesy
őstag
Összegezném a véleményem a patch utáni BF3-al kapcsolatban:
Elk*rták. Nem kicsit, nagyon.
-
cellpeti
nagyúr
amúgy a 4GB ram kevés a játéknak...érdemes a 8GB-ra pályázni, minél hamarabb

-
cellpeti
nagyúr
Ez a FULL METAL 3 videó kicsit gyanús nekem, de...ha meg tényleg ilyen, akkor ennek nincs élete

-
cellpeti
nagyúr
Miért dob ki mindig ez a c***testű k***va pályaváltáskor?

-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Most egy amd athlon x2 6000+ procim van.(20-30fps)
Megéri cserélni egy 4 magos phenomra?
Mekkora fps lenne vele kb? -
Winne
nagyúr
Bocsánat, hogy nem olvasok vissza, de itt rengeteg a szájkarate és a flame, ezt kaptam kétszer is egymás után:

5let?
-
becsitibi
senior tag
Üdv urak.
Titeket is kidob a szerver ha egy helyben kempeltek a sniperral 10 kill után

-
stifi
senior tag
sziasztok,
játszik itt valaki c2duo procival? csak kíváncsi vagyok, mire számíthatok mielőtt megveszem, nehogy úgy járjak vele mint a Black Ops-szal, ami egy bughalmaz volt feltehetőleg processzorgyengeség (pontosabban a fos szoftver processzoréhsége) miatt

konfigomról vélemény a játékhoz? eye candy nem érdekel, csak a multi..
MW3-tól szabadulnék. -
Mukorka
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Korábban tárgyalták hogy javelinre nem hat csak tank guided-jére, valamint a javelin lock idejét is növelték, igen.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Megtisztelsz!boogie84:
Hát én leszedtem egy helit javelinnel délután... vagy nem nyomott semmit, vagy elfelejtette, de a lényeg ugyan az felrobbant
Viszont a javelinnek a befogási idejét mint ha növelték volna... legalább 5 sec volt mire lockolta... szvsz el tud menekülni! 
-
boogie84
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
És az h lézer ellen flares?
Legnagyobb baromság a játékban. -
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
De azért leírhatom én is a véleményem ugyeeeee?

-
Laraxior
titán
noh..mentem egy fél órát Gulfon...
Tank szart sem ér, IFV viszont még mindig jóféle. Egy ilyennel két tankot lőttem ki, holott ők ketten lőttek rám
Repcsi ugrál össze-vissza...érdekes. és mintha változtak volna a fegyverhangok is. IFVn pl a géppuska biztosan, és talán a helin a rakéta és a flare hangja is?
-
Qbász
aktív tag
Én egy svéd szerón voltam. Ahol megkaptam hogy az AKS egy noob weapon. Amúgy erre a bátyám is panaszkodott (2-en játszunk egy acc alatt) volt hogy ban-olták csak azért mert egyes tüzelésre állította az m16-osát és messzire osztott vele. AKS-el is simán lehet pötyögtetni meg is kaptam a magamét.
-
Xaels
félisten
Ne vegye senki magára itt a fórumon amiket most írok/írni fogok, de szerintem a BF sorozat igazán sohasem volt eSportra való játék. Ahhoz, hogy egy komoly War - ahol kimutatja a játék a foga fehérjét - összejöjjön túl sok játékosnak kell összeegyeztetni az idejét. A többi játék azért is volt mindig sikeresebb ilyen téren mert oda elég 3-4 játékos és 1-1 mérkőzés sokkal kevesebb időt vesz igénybe mint itt. Sokkal egyszerűbb a játékmenet is.
A másik meglátásom, hogy az évek folyamán az eSport világa is kicsit elkorcsosult/felhígult, legalább is ebben a műfajban. Annak idején amikor még én is aktívan játszottam nem volt ennyi csapatváltás, oda-vissza any@zások és sokkal kevesebb volt az olyan eset amikor szabályokra hivatkozva egy teljesen amatőr csapat "nyerni" tudott. Volt tisztelet a játékosok között és fairplay ami manapság egyre kevésbé jellemző.
Engem is hívtak 5 komolyabb klánba játszani, akik hívtak tudják magukról, nem fogok neveket mondani, de mindet visszautasítottam.
-
Qbász
aktív tag
Ha something went wrong üzenettel kidob az eredményem amit a meccsen elértem addig elvész? Csak mert egy totál jó kör vége felé ezzel kihajított az asztalra.

Szerk.:Hurrá megkaptam -
törölt tag
-
Cybertrone
veterán
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Ez esetben ez nem jött össze... illetve nem úgy ahogy sokan szeretnék!
A legfőbb gond azon van hogy nagyon meg akarnak felelni a közönségnek(A sok rinyagépnek a hivatalos fórumokon) És ez így csapódik le... mindíg is így volt a tömeg akarata szerint történtek a dolgok, és itt is ez van... Sokszor mondtam hogy a beta állapothoz képest semmit nem változtattam volna, ez én vagyok 5 millió más ember meg igen... láthatod nem könnyezek itt, ha nem idomulok, és megpróbálom élvezni, ami sikerül is... ha ezt itt még pár ember megpróbálná nem csak könnytengerrel lenne tele a topik ha nem minden mással is... Bugok mindenhol vannak, minden gambe, ebbe is, ezen rég nem kéne fennakadni!

-
Mukorka
addikt
válasz
gergo0328
üzenetére
Sok veterán visszavonult már , elkezdeni sose késő. Másrészt aki eSportozni vette a Bf3-at az tuti tolta már korábban valamivel. Ha a bf széria kell akkor ott a bf2. Sokan ezt panaszolják hogy ez nem olyan de hát épp azért van ott a Bf2.
Esetleg még lehet valami petíciót is indítani bár én nem hiszek az ilyesmiben. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Akarják, nyilatkozták...

-
TXT
őstag
Erre valaki esetleg?

-
Mukorka
addikt
A gond azzal van hogy a 10+ millió emberből kb 10 ezer + nézi eSport oldalról...
Sokan játszanak haverokkal de ezt pubon is megtehetik. Én azt mondom hogy akit az eSport érdekel az játékot válasszon hozzá ne a legújabb játékkal akarjon zsákba macskát játszani. Ott a Cod4, a mai napig is nagy eSport közössége van és kiváló is arra.(#49212) Pocok111: ha úgyis új gépet veszel akkor már érdemes a procit is nagyobb mértékben fejleszteni. Inkább vegyél egy rendes 4 magos procit mint ez a 2+2 szálasat.
-
Neró
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ez nem erről szól. Ha valaki az eSport oldaláról nézi a játékot akkor egy nagy kalap szar lett. PUB játéknak tökéletes. Csak aki kicsit komolyabban bele szeretett volna menni abban minden remény szétfoszlott ugyanis a játék erre nincs felkészítve - alap dolgok hiányoznak belőle. De elég vicces is. A régi CoD2 -ben megoldották a spectatort meg a demo felvevőt csak ebben a 2012 -es játékban nem képesek rá. EA fail. Többet sem veszek EA játékot, ezt a **** meg eldugom valamelyik polc sarkába.
Ennyi lettem volna. A patchről meg no comment - "már fokozás lenne".
-
nanorambo
őstag
Nekem tetszik az új patch is. Egyvalami nem tetszik (mondjuk az már e megjelenés óta) a játékban szereplő fegyvereknél az 5 éves unokahúgom vízipisztolya is komolyabb stukker...
(ha a sebzést nézzük)
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- PLC programozás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Crimson Desert
- Elektronikus zene topic
- Fujifilm X
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy ja..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

..... Háááállelluuja...!
én nem lámáztam le senkit...

Sir, yes Sir....
és nem szoktál járművezni mert akkor tényleg jó volt a patch