Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Hajdi
senior tag
VeNY vs. AM
"Apa kezdődik...""The Man Who Sold the World"
-
Laraxior
titán
jó hogy mondod... majdnem lemaradtam
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
HollyBoni
veterán
-
Paul119
addikt
válasz execute93 #42064 üzenetére
lagg= fps csökkenés háháhá
lagg= megemelkedik a pinged és te úgy látod hogy pl előre mentél de amikor helyre áll a pinged vissza kerülsz oda ahol valójában állsz a szerverenja látom más meg előzött
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
csibe1
addikt
válasz HollyBoni #42065 üzenetére
Lagg akkor is van ha nem töltesz semmit.Amúgy meg a letöltés nem befolyásolja a játékot amíg nem foglalja el a teljes sávszélességet,a feltöltés annál inkább.
A laggot többféleképpen is jelentkezhet ahogy írták itt előttem is:akad a játék vagy nem tudsz normálisan haladni,de az fps is leeshet közben.(#42068) HollyBoni
Aki fullon tölt fel vagy le játék közben az meg is érdemli,ha csak ennyi esze van.
A laggra nem mindig lehet következtetni a pingből,mert a BF3 képes 35-ös pingű szerveren is laggolni,60-ason meg simán játszottam órákat.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
-
válasz HollyBoni #42071 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolni. Sokan panaszkodtak rá eleinte, hátha neked is ez a gondod.
(#42073) ProciVettel: akkor legyen úgy. Nem foglalkoztam a témával mert engem nem érintett régebben mert AMD-m volt. Most meg az i7-2600al semmi gondom nem akadt, de nekem friss a rendszerem.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Kephamos
addikt
Na, megvásároltam én is a játékot, épp töltöm lefelé. Az adatlapomon lévő konfiggal mire számíthatok 1080p-ben?
-
HollyBoni
veterán
De akkor 2 mag lesz,nem kevés az? Így is kevés a proci. A core parking-ot meg csak i5/i7-nél lehet kikapcsolni.
Más.: Basszus! Aki jet-re akarok pontokat,huzzon rush-ba jetezni. 3k pontot szedtem össze jet-el,egész kör alatt csak repülővel mentem,és egyszer szedtek le. Valami iszonyat erős a gépágyú azon a jet-en ami rush-ban van.
-
chabeee
aktív tag
-
chabeee
aktív tag
-
- = Zk = -
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz chabeee #42077 üzenetére
Na ez a láthatatlanság, nekem is volt már ilyen csak akkor én voltam láthatatlan, lekéseltem 2 játékost ere elfut mellettem egy medic és felélesztette őket , egyet még sikerült lekéselni de utána vaktában elkezdet lövöldözni és megöltek , csak a kést tudtam használni
Szerintem ez abba a hibakörte tartozik mint amikor a fegyver nem jelenik meg a kézbe és csak gránát dobásra vagy halál után jelenik meg újra, csak itt az egész ember nem látszik
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
HollyBoni
veterán
Ezen a képen 43-45 fps-em volt,ami már elég alacsony. A felső 4 a CPU magok kihasználtsága,aztán a RAM,aztán pedig a GPU. Nem értem,miért nem tudja leterhelni az összes magot legalább 95%-ra? A GPU is 83%-on pörög,itt ugye látszik a CPU limit. Annyi még kell az oprendszernek,vagy miért nem terheli le?
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
azért vannak érdekes szerverek
i3D.net - Battlefield 3 KZ Noob Server 45 level (45+ Ban)Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
pohár
félisten
válasz Gyula84 #42088 üzenetére
volt ilyen BC2-ben is, valahol a kezdőknek is játszaniuk kell hogy legyen sikerélményük
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
csibe1
addikt
válasz HollyBoni #42087 üzenetére
Nézd meg mennyit RAM-ot használ a rendszer betöltés után,és mennyit játék előtt ha fut a böngésző,és az Origin.
Az 1GB ami marad az a rendszeré,ha túl sok ablak fut a böngészőben amin játszol akkor annak kevesebb RAM jut,ezért reagálhat lassabban ha kiléptél a játékból.
A Win7 alapból megeszi az 1GB RAM-ot,néha többet is,rendszerfüggő dolog.
Vegyél bele még 4GB-ot,RAM-ból sose elég.
Sose jött be a HT-s megoldás,mert az csak 2db fizikai processzormag,hiába látsz a feladatkezelőben 4 magot.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Baboka
tag
már megvan
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Kikapcsoltam a HT-t,most 6 fps-el fut a játék. Ok,felakasztom magam.
-
HollyBoni
veterán
válasz ProciVettel #42096 üzenetére
Hidd el én sem. Itt valami iszonyat nagy gond lesz,és tippem sincs mi. Ha mindent minimumra veszek,offolok és leveszem 1280x720-ra a felbontást,ugyanazt az eredményt kapom mint 1920x1080-ba. Ha pedig kikapcsolom a HT-t,teljesen megbolondul az egész és fut 6 fps-el.
-
HollyBoni
veterán
válasz ProciVettel #42098 üzenetére
Arra nincs lehetőségem,hogy másik procival próbáljam ki. Nemsokára veszek egy i5-760-at,akkor majd meglátom.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest