Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
De mivel százalékosan hasonlóan oszlanak el a retardáltak, egy-egy meccsen nem találkozol több retarddal
De most komolyan. Én nem szoktam azon filózni, hogy a csapatomban a többiek mit csinálnak vagy mit retardáltkodnak. 64 fős szerón szerintem nem érdemes nagy csapatjátékot keresni. Néha random emberekkel is olyan jót lehet tolni. Pár napja is összejött egy random squad, pedig rajtam kívül 100 alattiak voltak, de jöttek a pontokra, amit jelöltem, élesztettek, supply dobozoztak, flareltek. Csak néztem. Ha backupot kértem halál után éledtek rám. Ilyenek. Vagy 4-5 meccsig együtt is maradt a banda. Jó látni, hogy ilyen is van.
De én a legtöbbet így játszom. Egyedül vagy 1-2 emberrel.
-
N@idia
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest