- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoka
csendes tag
Jézusom Xboxon ilyen számok vannak?
PC-n ha valaki egy körben 50-60 killt összeszed az már gyanús, bár vannak körülmények amikor összejöhet, de azt mindenki látja, olyankor nem megy a mutogatás. Nem a legjobb eredményem, de nem is vagyok egy hardcore gémer... Viszont egy seggel végigülni egy menetet egy repülőben azért nem rossz. Legalábbis részemről
Itt meg csipával mentem, nem tűnhet nagy számnak, de nézzétek meg a team statisztikáját az én oldalamon... Annyira szénné aláztak, hogy sokan már a másik oldalról is elhagyták a szervert mert unalamas volt, estek keltek az enyémek, golyófogó volt az összes. Amikor megkaptuk a mozdonyt, a csávó ott állt vele egy helyben... Én meg foglaltam a pontokat egyedül. Azt hiszem 350 -1000pont lett a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged