- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Kezdésnek jó. Ha egy üres BAT-ba teszem akkor pik-pak megleli a fájlt (mivel csak 1 ilyen fájl van).
De ha beteszem az általam készített BAT elejére akkor a C meghajtó után továbbmegy a fájlban és nem nézi át a D, E...stb meghajtókat... pedig minden ugyanaz és ráadásul az @echo off után jön...
-
Romvr
őstag
Sziasztok.
Windows alá kellene nekem egy olyan Batch (akármi.bat) ami képes megkeresni nekem egy bizonyos fájlt, majd változóba kiírni a teljes elérés utat.
Nehezítés: A géphez csatolt minden elérhető meghajtón keressen rá.Példa: szeretném ha megkeresné a "marker.mark" nevű fájlt egy olyan gépen ahol van C, D, F, G, S, X, Y, meghajtó.
Eddig jutottam el, de ez csak akkor működik ha előtte elnavigálom valamelyik meghajtóra.
for /f "tokens=*" %%a in ('dir marker.mark /b /s') do set loc=%%a
set loc1=%loc:~0,-11%Illetve:
for %%i in (C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) DO @if exist %%i: echo %%i:
ezzel meg ki tudom íratni a létező meghajtókat. De a kettő összekapcsolásával vagyok bajban.
Ha valaki elárulja nekem ezt a titkot akkor nem kell mindig megkeresnem kézzel, majd átírnom a batch fájlban.
A segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Formula-1
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest