Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Paulo81

aktív tag

válasz Baryka007 #517 üzenetére

Na, egy kicsit bonyolódnak a dolgok.Elmondom mit szeretnék:

Az elején kilő egy-két provesst és minden process alacsony prioritású lesz és egy szálon fut, ez OK.
    A foobart és az audiodg-exe-t realtime-ra rakja és visszarakja két szálra.

Mivel nekem nem kell az MMCSS mert bekavar a hangba főleg ape-nél, ezért értelemszerűen csinálja dolgokat, az audiodg van, hogy nem indul el vagy leáll, ezért mégegyszer megcsinálja. (Azért kell ezt az MMCSS-sel így csinálni, mert a szolgáltatás nem lehet leállítani, mert a hangvégpontépítő és az audio szolgáltatástól függ, tehát rámegyek a folyamatra a feladatkezelőből éa úgy állítom le. Viszont le kell tiltani, hogy ne induljon el még 1x)
    Szóval még eddig is remekül működik.

Ezután amikor elindítok egy zenét, az asio-t szintén reíltimera kell állítani, de ezt viszont sajnos minden egyes alkalommal meg kell csinálni. Ha leállítom a zenét az asio32host exe is leáll, és legközelebb sajnos nem indul realtime módban. Ezért egy loop-ot szeretnék, ami minden gombnyomásra megcsinálja. (A winmgmt is bekavar a hangba, azért tiltom le, viszont a process.exe normális futásához kell, :D )
    Na szóval ha külön csak megcsinálom az asio-s loop-ot akkor simán működik, de gondoltam az is épüljön bele, hogy figyelje hogy fut-e a foobar, és ha már bezártam, akkor gombnyomás után hajtsa végre az visszaállító dolgokat a végén.
    Szerintem az errorleveles dolog kavar bele a levesbe, mert miközben szereksztem a batch-es és másodszorra elindítom, akkor már ha nem fut a foobar akkor is futónak érzékeli. Valahogy inicializálni kéne az errorlevelt- de eddig nem sikerült.
    Hálás lennék, ha átnéznéd, hogy mi a bibi ls kipróbálnád - ha tudod.
    :R :R

@echo off

sc config Winmgmt start= demand

for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh /fi "imagename eq psxss.exe"') do process -k %%G
    for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh /fi "imagename eq igfxsrvc.exe"') do process -k %%G

for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh') do process -a %%G 1
    for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh') do process -p %%G low 0

REM for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh /fi "imagename eq foobar2000.exe"') do process -a %%G 10
    REM echo Set foobar2000.exe to CPU 1

REM for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh /fi "imagename eq foobar2000.exe"') do process -p %%G realtime 31
    process -p "foobar2000.exe" realtime 31

REM for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh /fi "imagename eq foobar2000.exe"') do process -a %%G 011
    process -a "foobar2000.exe" 011

for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh /fi "imagename eq audiodg.exe"') do process -p %%G realtime 31
    for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh /fi "imagename eq audiodg.exe"') do process -a %%G 011

cls

echo mmcss ALLITSD LE AZ MMCSS-T, HA OK NYOMJ MEG EGY GOMBOT!

pause

sc config MMCSS start= disabled

for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh /fi "imagename eq audiodg.exe"') do process -p %%G realtime 31
    for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh /fi "imagename eq audiodg.exe"') do process -a %%G 011

cls

echo asio realtime beállítás minden egyes gombnyomásra

set errorlevel=0

pause

goto fute

:fute

tasklist | find "foobar2000.exe"
    if %errorlevel% == 0 goto asio
    if %errorlevel% == 1 goto vege

:asio

for /f "tokens=2" %%G in ('tasklist /nh /fi "imagename eq ASIOhost32.exe"') do process -p %%G realtime 31
    sc config Winmgmt start= disabled
    net stop Winmgmt

set errorlevel=0

pause

goto fute

:vege
    sc config MMCSS start= demand
    REM net start MMCSS
    REM net start Audiosrv

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés