- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
1. echo off csak akkor javasolt, ha tényleg zavarnak a hibaüzenetek. Különben lehet hasznos info a kiírt üzenetekben. Sőt szoktam ilyet beszúrni: echo "origin elindult"
2. Bár W8 batch-csel nincs tapasztalatom, szakirodalom szerint ([link] a TIMEOUT parancs lett kifejlesztve erre Win7 óta. A ping-es alternatíva több helyen előjön.
3. A "D:\Program Files (x86)\Origin\Origin.exe" helyett a
D:\Progra~1\Origin\Origin.exe
formát használnám félreértések helyett (ha a W8 ismeri még 8-karakteres figurát)good luck!
-
Csontikka
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Szia,
a sleep-.exe én úgy tudom nem fut a 64 bites windows-on, mert 16 bites alkalmazás, viszont szerintem a timeout utility ott van a system32-ben, ha nincs akkor pedig ping paranccsal is meg lehet oldani a várakoztatást: (pl. várj 3 mp-et: ping 1.1.1.1 -n 1 -w 3000 > nul)
Índításhoz pedig a start parancsot használd,különben csak akkor megy tovább a következő sorra, ha bezártad az alkalmazást.
(Alapértelemezetten olyan, mintha start /wait -el indítanál, ha nem írod ki)
szerintem így jó lesz:
@echo off
color 17
:label
taskkill /F /IM Origin.exe
start /d"D:\Program Files (x86)\Origin" Origin.exe
timeout 1800
goto labelÜdv,
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest