Új hozzászólás Aktív témák

• Toggyuri1

csendes tag

Sziasztok!

Batch fájlban hogyan kell erre a setup.exe (telepítő) fájlra hivatkozni? (Win7 x86 és x64 -en is szeretném futtatni)

call "C:Program Files\InstallShield Installation Information\{2463D018-F61E-4B5C-A3C9-A158D080ED12}\setup.exe"

A számsort tartalmazó könyvtár neve - csak a számsor - minden új telepítés után változik. Persze ha mindig az adott könyvtárnevet adom meg, akkor működik ahogy kell. Próbáltam a tartalmát kimásolni máshova, de csak addig jó, amíg onnan indítom. Mivel az a telepítő több funkciót is kezel (telepít, eltávolít, módosít, javít) ezért csak onnan lenne jó indítani, ahová a program telepítése során települ, mert - gondolom - a könyvtárában mellette található .ini és egyéb fájlok határozzák meg, hogy a setup.exe éppen milyen funkciót indít. Lehet valami környezeti változót (%xxxx%) beállítani erre a mappára? Vagy esetleg a registry-ben kellene kotorászni? A cél érdekében az is megfelelne, ha a vezérlőpultban található eltávolítás/módosítás parancsot tudnám elindítani a batch fájlból, de ilyet még sohasem csináltam.

Ha a setup.exe -t a gazdaprogram eltávolításához szeretném használni, akkor az eltávolítás után egy csomó szemét marad hátra, amit ezzel a batch fájllal szeretnék törölni (könyvtárak, parancsikonok). Tehát: call setup.exe ... és a többi törölgetés ezután: RD\s... del... Sajnos csak autodidakta amatőr vagyok, alapvető szakmai hiányosságokkal.

Köszönöm szépen, ha válaszoltok.

Új hozzászólás Aktív témák