Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hargitomi
tag
válasz
hargitomi
üzenetére
2 hónappal később egy kis update a témámban:
A Banggood ügyfélszolgálata kérte, hogy küldjem vissza a terméket a gyártónak, amit megtettem. Ezután semmi sem történt hetekig, így felvettem a kapcsolatot a gyártóval (Proscenic), akik jelezték hogy nem találják / elhagyták azt.
Ennek ellenére a gyártóval történő levelezés után küldtek egy új terméket, ami ma megérkezett, és elkezdtem használni. Reméljük ez volt a sztori végre...
-
hargitomi
tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. Rendeltem egy airfryer-t banggoodrol, 30k forint ertekben augusztusban. Sajnos nem paypallal fizettem.
1 het utan megadta magat. Irtam Banggood Supportnak, kertek videot, elkuldtem, majd azt mondtak kuldjem vissza a termeket javitasra. Ehhez kiallitanak szamomra egy 'return waybill'-t, amit gondolom postaznak a cimemre. Ehhez elkertek a cimemet, amit megadtam, de azota mintha elfelejtettek volna angolul: 3x kerdeztek mar meg a cimem, kerdeseimre nem valaszolnak / erthetetlen valaszt adnak, es olyan mintha elakadt volna az ugy.
Mit tudnek tenni, hogy normalisan tudjak veluk ugyet intezni? Szamithatok arra, hogy egyszer vissza tudom kuldeni a termeket javitasra / visszateritest kapok? Egyeb lehetosegeim vannak penzvisszateritesre, igy hogy nem paypallal fizettem?
Koszi szepen a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Konteó topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/