- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
zeon.hu #4809 üzenetére
A kütyüs topikban ment a vita a műszerfal ívére szerelhető tartóktól indulva, a párhuzamos téma miatt akaratlanul került ide a hsz. (mondjuk itt hamarabb kaptam választ). Kimondottan hasonlót keresnék. A hűtőrácsos nagyon alacsonyan van, a szélvédőről pedig szeretném közelebb hozni. A ragaszthatókat fel lehet tenni bárhová a műszerfal környékén, de nem mindig ugyanazon a kocsin vagyok.
@M@rdel
Köszi, közben nézegettem hasonlóakat, van mágneses is. -
woodworm
veterán
Hogy on is legyen, adna valaki pár linket a műszerfalra csíptethető tartóról?
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
Kredit maximalizáció keretében szeretném a profilomat kiegészíteni, de a végén nickname invalid üzenetet kapom. Az opciónál automatikusan kitöltött válasz van, de bemásolva a címsorból sem változik a helyzet. Mi lehet a gond?
Pár napja volt a szülinapom, hátha kapom a jutalmat! -
woodworm
veterán
válasz
dajkapeter #396 üzenetére
Ha csak kosárba rakod, akkor minden további nélkül tudsz kedvezményeket hozzáadni, elvenni.
-
woodworm
veterán
válasz
dajkapeter #389 üzenetére
Száz pont egy dollár, de ha adsz pontot a rendelésedhez, akkor az adott engedményt visszaosztva pontos eredményhez jutsz.
-
woodworm
veterán
válasz
Andralin #189 üzenetére
Nagyon ritkán vásárolok kosárba, csak ha kupont vagy pontot akarok beváltani. Rögtön nyomok a fizetésre, egyetlen egymás utáni vásárlásom sem csomagolta még egybe. Ha fázol a 22€-s határtól, akkor minek reckírozol a határ kimaxolásával? Pár dolláros csomagokra nem szoktam nyomkövetést kérni, ha meg egybe rakatod, a nyomkövetés ára bele fog tartozni az értékhatárba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5410 i5 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5310 i5 10.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest