Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Egy pár hónapja már rendelgetek apróságokat, mindig a 22 eurós értékhatáron belül, hogy ne kelljen szenvedni a vámolással meg fizetni utána. Eddig minden simán megjött, ahogy beért az országba, 2-3 napon belül ki is hozták. De most van egy gubanc...

Rendeltem egy 12 EUR értékű biztonsági lakatot, ami beért az országba és már 6. napja a vámosoknál áll (The item is being processed by customs).

Mi a rákot tudnak csinálni a vámosok 6 napig egy 12 eurós értékű csomaggal, amit szó nélkül tovább kellene engedniük?
Másnak is állítottak már meg ilyen kis értékű apróságot? Ilyenkor meddig ülhetnek rajta, akár hetekig is?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Üzletből, garanciával, Dell Precision 7550 i7-11850H/32GBRAM/512GBSSD/NVIDIA T12000/15,6" FULLHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másnak is állítottak már meg ilyen kis értékű apróságot? Ilyenkor meddig ülhetnek rajta, akár hetekig is?
V/