Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy szeretném a hdd-ről lementeni az adatokat, de úgy, hogy közbe ne tegyek kárt az adatokban.Az történt, hogy virtuális windows-al használtam a lemezt és észrevettem, hogy a Windows nem akar betölteni rajta. Leválasztottam róla a lemezt (ez nem boot, hanem adattár) és hirtelen elindult a windows. Ekkor már tudtam, hogy baj van, szóval a host gépen megpróbáltam offline-ból online-ra tenni a lemezt és gyorsan lementeni amit lehet, de azt írja, hogy idegen. Így nem tudom elérni az adatokat.
A crystaldisk szerint 1 függőben levő szektorja van.
Visszatérve az eredeti kérdéshez, hogy/mivel csatlakoztassam vagy rakjam helyre legalább arra az időre, amíg lementek róla mindent egy új vinyóra? És természetesen mindezt úgy, hogy ne okozzak nagyobb kárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest