Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark777
csendes tag
válasz
joccadoki
üzenetére
Szia
Bocs hogy hozzád írok de ilyet még nem láttam
Szerintem a HD Sentinel megbízhatatlan program
Ugyanis egy HDD-nél 7 db bad sectort ír ki, de azt nem hogy áthelyezte volna a tartalék területre
Lefuttatttam az általad – is – ajánlott írás olvasás tesztet, a legalsót, az ujrainicializáslóst, ami a program szerint” Az esetleges gyenge szektorokat és rejtett problémákat felülvizsgálja és a hibás szektorokat áthelyezi a tartalék területre (ez a művelet a regeneráció).”
Ehhez képest 1 db bad sectort SEM talált, így át sem helyezett egyet sem, az egész felület egyenletesen középzöld.
Linux alattti lemezkezelő, a palimpsest SEM ír bad sectort, azt írja, a lemez egészséges. Máskor, más lemeznél pont ugyanannyi bad sectort írt ki mint a HDS
Lefutattam a HDD Regeneratort, az se talált egyet sem meg egy másik DOS szerű program is hibátlannak látja.
A HDS viszont továbbra is 7 bad-et ír és áthelyezni sem hajlandó a tartalékra, pedig 7 db -nál sokkal több is áthelyezhető lennekösz a választ
-
talpas
aktív tag
-
-
SUPREME7
őstag
-
dh66e
veterán
válasz
joccadoki
üzenetére
lehet nem jól fogalmaztam, sorry.
Szóval az van hogy van egy 15gb rendszerpartició a noti drivereivel meg mit tudom én mi van rajta és egy 283,1gb partició ebből a kettőből akartam egyet létrehozni,de sehogy sem sikerült win7 alatt se. Az a 15 gb mindig visszajön pedig már töröltem külső programmal is(mini tool particion wizard) és nem és nem.....
Tudom ha nincs partició akkor formázás sincs,de hiába törlöm mindkét particiót elvileg megcsinálja de utána megint látja mindkét particiót az eszközeim.
Így talán már érthetőbb a gondom. -
amadeus11
senior tag
válasz
joccadoki
üzenetére
Szia !
Átnéztem Ubuntuval a helyzet ugyanaz :
Ma telepítettem a Win7-et és 6 partíciót látott a telepítő a két nagyobb mellett volt egy 100 Mb-s egy 9 Mb-os és két 1 megabájtos partíció. Lehet ez kavar be . Lefuttattam a Windows Élmény Index-et (WIN7 )és 5.9-et kaptam a merevlemez adatátviteli sebességére . Amúgy én eddig semmi nemű problémát nem érzékeltem működés közben .
-
szki
őstag
válasz
joccadoki
üzenetére
1 TB-os WD Green vinyómon eddig HD Sentinel szerint 4 gyenge szektor volt, és így 98% kondi. Ma hirtelen jelentkezett 5 bad szektor is pluszba, és 93%-ra esett a kondi.
Még 2 év gari van rá.
Szerintetek formázzam újra bad szektor kizárással, vagy mehet garira?
Életfontosságú dolgok nincsenek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Pánik a memóriapiacon
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Diablo IV
- Direct One (műholdas és online TV)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

-kell létrehoznom.