Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark777
csendes tag
válasz
joccadoki #502 üzenetére
Szia
Bocs hogy hozzád írok de ilyet még nem láttam
Szerintem a HD Sentinel megbízhatatlan program
Ugyanis egy HDD-nél 7 db bad sectort ír ki, de azt nem hogy áthelyezte volna a tartalék területre
Lefuttatttam az általad – is – ajánlott írás olvasás tesztet, a legalsót, az ujrainicializáslóst, ami a program szerint” Az esetleges gyenge szektorokat és rejtett problémákat felülvizsgálja és a hibás szektorokat áthelyezi a tartalék területre (ez a művelet a regeneráció).”
Ehhez képest 1 db bad sectort SEM talált, így át sem helyezett egyet sem, az egész felület egyenletesen középzöld.
Linux alattti lemezkezelő, a palimpsest SEM ír bad sectort, azt írja, a lemez egészséges. Máskor, más lemeznél pont ugyanannyi bad sectort írt ki mint a HDS
Lefutattam a HDD Regeneratort, az se talált egyet sem meg egy másik DOS szerű program is hibátlannak látja.
A HDS viszont továbbra is 7 bad-et ír és áthelyezni sem hajlandó a tartalékra, pedig 7 db -nál sokkal több is áthelyezhető lennekösz a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Total Commander
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 840 Evo , 850 Evo , 860 Evo 512GB 2,5" Sata SSD
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest