Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ladybug

őstag

válasz helkis #28 üzenetére

A mózeskosarat addig tudjátok használni, míg a baba nem ül. Ez kb fél éves kort jelent. De ha nagyon nyugisak, akkor talán 8-9 hónapos korukig is kihúzzák a mózeskosárral.

Társas házban fogtok lakni, ugye? A lépcsőházat elvileg mindehol be kell zárni mostanság. Tehát a legjobb lenne, ha a babakocsit lent lehetne tárolni. Vagy vmi tárolóban. Igaz, mi családi házban lakunk, de sok ismerősöm él panellakásban. A babakocsikat pedig lent hagyják a lépcső alatt. Egyik sem panaszkodott arra,hogy megrongálták vagy ellopták volna. Tapasztaljátok ki milyen a környék, aztán remélhetőleg nem kell a babakocsit fel-le cipelni. Így csak a gyerekek maradnak.

• ladybug

őstag

válasz helkis #25 üzenetére

El kell keserítselek. Ha a kedves feleséged nem polip, márpedig szerintem nem az, különben megemlítetted volna, akkor két kéz kevés ahhoz, hogy egy ikerpárt és hozzá minden tartozékot lecipeljen a földszintre segítség nélkül. Ez egyszerűen lehetetlen. Majd kb 1,5 évesen már ok, de addig muszáj lesz segítséget kérni a szomszédoktól a le- és felpakoláshoz.

Egyébként gratula a leendő kicsikhez. Tényleg nem semmi lehet egy ikerpárt világra hozni, és nevelni. :)

• ladybug

őstag

válasz MrCsiT #1 üzenetére

Babakocsi. Nagyon fontos, hogy milyet veszel, hiszen elég sokáig kell, hogy használd.
    Nekünk az első gyerekről maradt a másodikra a Graco Mirage babakocsink [link]. Most már vannak ennél jóval modernebbek, de 5 évvel ezelőtt még jó kis kocsi volt. A babahordozóval össszekombinálható. A támlája 3 állásba állítható. Van hozzá lábtartó zsák is.

A másik kocsinkat most vettük a kisebbik lánykánknak. Szintén Graco, de ez Mosaic [link]. Ez inkább sportbabakocsi.

Mindkét babakocsi elég kicsire összecsukható, tehát szállítani is könnyű, illetve ha babával utazik az anyuka, akkor praktikus.

A kerekeik bolygósíthatók, ami az esetek többségében nagyon jól jön. De fixálni is lehet őket. Kipróbáltam egyszer egy babakocsit, aminek mind a 4 kereke bolygosított volt. Na, az egy rémálom.

A mi kerekeink műanyagok. Nekem nem volt bajom velük, de a felfújható kerekűek kicsit jobbak.

Aztán a másik a forgatható tolókar. Ez is jó, ha lehet váltani. Amikor kicsi a baba, hasznos, ha feléd néz, de ha már 1 éves elmúlt, jobb, ha előrefelé néz.

A Gracoval teljesen meg vagyok elégedve. Jó kis márka, és nem drágák a kocsijaik. Az anyaguk is bírja a strapát. Arra azért figyeljetek, hogy ne túl sötét vagy világos színt válaszattok. A sötét gyorsan fakul, a világos pedig gyorsan piszkolódik.

Most hirtelen ennyi jutott az eszembe. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés