- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Végre eljutottam Pestre hogy kicsit ismerkedjek a babakocsi választékkal.
Ugyanis sikerült vennem egy kombi babaágyat:
Használtan vettem de nagyon jó állapotban.
Így el tudtam menni két bababoltba is.
Elsőnek a Bippa Kft-hez ami elsőre bizalmatlanságot keltett bennem hiszen kint van a nagybani piac melett egy családi házban.
De nagyon kedvesek és korrektek voltak.
Van is forgalmuk mert folyton jött valaki míg ott voltunk.
Ott néztem ki egy tipust.
Amibe egyből beleszerettem ez a Raf pol largo:Nagyon tetszik az benne hogy magasan van a babakocsi és kényelmes tolni nekem mint két méteres embernek.
Próbálgattam más fajtákat és egyből fájt a hátam az alacsonyabb méret miatt.Tetszett hogy hosszabb egy kicsit a babakocsi ezért nincs közel a kereke így nem rúgok bele ha tolom.
Nagy kerekei vannak. Amin meglepődtem hogy ezek habosított anyagból vannak.
Ugyanis állítólag két fajta van a habosított kerekű és a felfújható gumi.De a hölgy lebeszélt a felfújhatóról mondván könnyen kidurran nehezebb terepeken.Nagyon nagy kényelmes a babakocsi sportrész stb. könnyű kocsi.
Mivel lengyel gyártmány így lutri mert van aki esküszik rá van aki utálja.
Nálunk több anyuka használja nagy megelégedettséggel.
De mi inkább új babakocsit szeretnék mivel egy két gyerek után nem biztos hogy még ugyanennyit kibírna egy használt kocsi.Voltunk a brendonban az outlet részében kiváncsiságból de rájöttem a 100 e ft alatti kategória nagyjából ugyanazt a minőséget adja mint amit mi kinéztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xbox One
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest