Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
guest
veterán
A gyártóknak is vannak érdekei ezt senki nem vitatja. Csakhogy vannak (lennének) a fogyasztóknak is. Amiért én nagyon rühellem a BSA, rendőr, törvényhozó összefonódást, hogy a fogyasztók érdekei bizony többnyire nulla szinten vannak képviselve.
Játékok: a demók majdnem semmit se érnek, a review-k úgyszintén. Én régen rengeteg játékot vettem ezek alapján, (valaki írta, itt csak 10 eFt egy átlag új játék, ez már akkor sem volt igaz!) de leálltam vele, mert jónéhányat dobtam ki két óra szenvedés után. A review csak arra jó, hogy felhívja a figyelmem valamire, senki nem tudja megmondani előre, hogy az én ízlésemnek mi felel meg végülis.
Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Építő/felújító topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I CAM I W11 I Gar!
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest