Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Nemrégiben behalt az alaplapom és most egy másik fajta van. Egy Asrock N68C-GS FX a jelenlegi. A többi régebbi cuccom maradt. A Win7 telepítése után, amint felrakom a videokártya driverjét (akár lemezről, akár internetről), és újraindítom a gépet, akkor mikor betölti a Win7-et csak a háttérkép látszik, se az egér, se a parancsikonok, sem pedig az asztal nem jelenik meg. Egyszerűen semmit nem tudok vele csinálni, nem értem. A videókártya egyébként AMD Radeon HD 5450 tipusú. Tudom, hogy nem csúcsszuper cuccok, de akkor is....Míg a régebbi alaplap volt, nem volt ilyen probléma. Esetleg valaki tudna nekem megoldást erre a problémára? Ha nem rakom fel a videokártya drivert, akkor működik a gép rendesen, de így meg nem tudok MKV filmeket nézni, mert szaggat meg szétesik a kép. Előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok. Ez egy kollegám kérdése hozzátok, én csak kiollóztam a hsz-ét mert elfelejtette a jelszavát ide a ph-ra
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Sziasztok. Gtx 780ti vagy gtx 770 sli ? Melyik a jobb hosszútávra ? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
válasz BomiBoogie #39054 üzenetére
Főleg ha lenegy majd az ára
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy mit takar a micro stuttering kifejezés az sli konfigoknál ??? Mindig jelen van vagy csak néha észlelhető. Vsync bekapcsolásával sem szűnik meg ?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
-
XuChi
addikt
És akkor még egy hülye kérdés.
Melyik az időtállóbb kártya, vagyis melyiket érdemesebb most megvenni. Gtx 780, vagy R9 290. Kártya vásárlása előtt állok és nagyon nem tudom melyik érné meg jobban. Nvidia párti vagyok, de félek hogy az újabb játékok a (konzolok miatt ) a gnc arhitecturán jobban fognak futni .
A most megvett kártyát közel 3 évig nem akarom lecserélni!!!!
Nem igazán tudom mit vegyek . Pls help.
-
XuChi
addikt
Na meg olcsóbbak is mint az nvida-k . Amugy melyik 290 a legjobb? Az asus-ról azt olvastam hogy szar a hűtése
-
XuChi
addikt
Asus r9 280x matrix platinum megéri a 110k -s árát ??
-
XuChi
addikt
Sziasztok. Gyors kérdésem a következőképpen hangzik.
Asus R9 280x Matrix Platinum, vagy Asus Gtx 770 Poseidon. Melyik kártyát érdemesebb megvenni. Zöld párti vagyok. de nem vetem meg a pirosakat sem. Erő tekintetében kb egy szint a kettő ?
-
XuChi
addikt
Lejárt a szerkesztési időm
Illetve ha nvidia, akkor Asus Gtx770 ROG Poseidon, vagy Asus Gtx 780 DC2OC ? 15k van a két kártya között. Teljesítményben a 780 sokkal jobb ?
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Van nekem egy Asus Gtx770 Poseidon kártyám és szeretném megtuningolni kicsit. A bajom az hogy a hozzá adott gpu tweak program is és az msi AB is azt a hibát generálja nekem hogy nem engedik csak +12mv állítani a gpu feszt. Ezáltal 0 a tuning potenciálom. Hogyan tudnám megoldani hogy ezt megkerüljem ?? Nem szeretnék bios-t flash-elni!!!!
Előre is köszönöm a segítséget.
-
XuChi
addikt
Sehogy nem jön össze Fasza mert akkor van egy "tuning" kártyám ami nem tuingos
-
XuChi
addikt
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Nálam egy igen furcsa dolog jött elő.
Akár mit csinálok az Asus Gtx770 Poseidon 2gb kártya idle fogyasztását nem tudom 90w alá szuszmákolni.
Ha a kártya nincs a gépben akkor az idle fogyasztása a gépnek 60w ha berakom akkor idle 150w. De a neten mindenhol 17w a 770gtx idle fogyasztása. Ez mi a franc miatt van ?
Nincs húzva, újra raktam a windows-t, drivereket, eco módban megy az alaplapom, energia takarékos módban van a win 8.1 de akkor is 150w. Marha idegesítő, mert ha csak netezek, szöveget szerkesztek akkor is 150w és ez engem idegesít. Valami ötlet ? Vagy küldjem vissza garanciába ?
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy az EVGA kártya, ha nem lett beregisztrálva, akkor nem érvényes rá a garancia ? Alza garos még 2 évig, de ha az elöző tulaj nem regisztràlta, akkor buko az evga garija ? Lassan egy éves lesz a kártya!
-
XuChi
addikt
válasz hellboy0415 #69306 üzenetére
De akkor már az alza sem tudja legarizni ha baj van vele ?
-
XuChi
addikt
válasz hellboy0415 #69308 üzenetére
Az EVGA honlapján, ha beírom, az S/N-tm azt adja ki hogy még 795 nap a garancia rá. Most akkor mi van ??
-
XuChi
addikt
válasz hellboy0415 #69310 üzenetére
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Az volna a kérdésem, hogy egy Z370 Strix lapban, lehet 2 eltérő Nvidia kártyát használni egyszerre ? SLI hidat be kell ilyenkor rakni ? Pusztán elméleti a kérdésem. Anno még 4890 mellé raktam 8600GTS-t physX-re, az működött .
PL egy 1070 mellé egy 980Ti ?
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Az volna a kérdésem, hogy az Nvidia VGA-val való videó konvertálásnak van valami trükje, mert egyik program sem akarja engedni, hogy bepipáljam a kis checkbox-ot, mindenhol ki van szürkítve. Van valami extra 3rd party app amivel ezt engedélyezni kell ?
GTX 1070 + i5 8400 + Win 10.
Az AnytoMP4 és a Xilisoft Iphone Magic programokat néztem eddig.
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Kérdésem az volna, hogy meg lehet e oldani asztali gépben a "váltható" grafikus megjelenítést, ala notebook ?
Értem ez alatt a következőt:
Adott a intel UHD 630 az i5 8400-ban és az 1070 mellette. A HDMI kábelt az alaplapra csatlakoztatva, a win 10 eszközkezelőben látható is a két kártya, de nem tudok váltani köztük. Az nvidia vezérlőpult közli, hogy nincs megjelenítő csatlakoztatva az 1070-hez.
Azt hogy miért így szeretném használni ne kérdezzétek, a válasz CSAK!
Ha van rá megoldás, szívesen fogadom, a kötekedést nem kérném
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Half-Life Alxy - Már készül a magyar szinkron
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs