Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cirkaloo
tag
válasz .Unforgiven. #65236 üzenetére
Haveromnak volt ilyen problémája, kiderült, hogy szarul pasztázta le a gépét, aztán mehettem át neki rendesen lekenni...
Se túl sokat, se túl keveset nem ajánlott tenni.
Főleg ha ezüstöt tartalmaz a paszta, akkor nagyon vigyázz, mert okozhat nagy bajokat ha elfolyik mindenhova...A jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
Cirkaloo
tag
válasz .Unforgiven. #65243 üzenetére
Én azt mondom, próbáld meg újra. Max veszítesz kis pasztát.
Én is futottam bele ilyenbe egyszer, újrapasztáztam, és a mai napig nem tudom miért, mert nekem sem az első volt, de 99fokig repült az akkori HD4xxx kártyám Majd újrakentem és lett 55.
A jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
Cirkaloo
tag
válasz .Unforgiven. #65247 üzenetére
Akkor marad az újrarakás ezen dolgok ismeretében.
Olyan mintha lenne egy rejtett miner, de az alapjáraton is menne.
Na majd írd meg mert kíváncsi lettemA jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
Cirkaloo
tag
Sziasztok!
Mekkora az a minimum szobahőmérséklet, ami nem veszélyes a videókártyára? (Ill egyéb komponensekre)
Csak szimplán filózom azon, hogy télen egy kisebb cső segítségével tudnék bejuttatni hideg levegőt a gépházba...Vagy ha a gép az ablak alatt van, veszélyes-e rá ez a mostani 10-15fok éjjel?
Nyílván eső meg ilyenek nem kerülhetnek be.Inkább a hideg meleg találkozás, pára..ilyen veszélyekre gondolok.
Bár a már működő gép a pl 22fokos szobából kap 10fokot akkor csak nem alakul ki pára.. max ha hideg lenne a gép, mert kintvolt pár óráig még hazahoztam.., és a melegben indítanék rá...mert azt tudom, hogy azt nem szabad.A jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
Cirkaloo
tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a videókártya nyákja ugymond "zsiros" ?
Ismerős áthozta a kártyáját egy takarításra.
Azt vettem észre, mintha a nyák egy pici helyen "zsiros" lenne.
Mintha megfognád zsiros kézzel, DE biztos hogy nem fogtuk meg semmi olyannal, sem ott ahol ez van.
Letöröltem szépen, a kártyát megtisztítottuk. Közben dobtunk rá egy tesztet is gépben.
Amikor kivettük, megint ugyan olyan volt a nyák...mi a fene ez?? Sehol nem találtam róla infót a neten.[ Szerkesztve ]
-
Cirkaloo
tag
válasz OutSider17 #65716 üzenetére
Szia! Köszi a tippet!
Igen a forrasztásnál van.
És az nem "veszélyes"?
Csak mert mindig újra termelődik..hiába töröljük le
Max 65fok körül szokott járniA jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
Cirkaloo
tag
válasz Zsotiabeka #65730 üzenetére
Ha olcsón akarja, akkor megúszni, akkor
1155-ös lap, i5-2400 vagy 2500proci és minden jobb lesz.Kicsit drágábban már 1150-es lap + i5 4xxx vagy i7 4xxx széria.
Vaaaagy akár lehet mozdulni LGA1151 felé is. Csak abban az esetben ddr4ram kell.
Vga se olyan szar, eladható is akár egy 20asért. Helyette egy gtx950 vagy 960.
[ Szerkesztve ]
-
Cirkaloo
tag
Éjjel kint 10fok lesz kb, a gépem viszont renderel.....
De a lakásban meleg van...Nyitva hagyhatom az ablakot, vagy félő, hogy lecsapódik rá a pára és kuka?
-
Cirkaloo
tag
-
Cirkaloo
tag
válasz Thomas43 #65811 üzenetére
Háááát, én kapásból megkenném valami jóval...
Pl mx4 vagy mx2 pasztával, elég olcsó és jó is.Én személy szerint 60-65fokig szeretem engedni max a kártyát.
Fölötte csak minden izzad, sül abban a meleg levegőben.Oké bírják a kártyák...De semminek nem tesz jót ez a meleg..minden komponens megkapja ezt a forróságot,és szerintem ezzel az élettartam is csökken....
-
Cirkaloo
tag
Én nem vagyok szaki a pinek terén, DE jelenleg is van olyan kártyám (msi gt 1030) ami 2pines, és állíthatom a sebességét illetve a múltban volt R5 340x-em ami szintén állítható 2pinnel.
Persze volt asus gt 730-am ami 2pin volt, és nem lehetett állítani.
-
Cirkaloo
tag
válasz BogyóBP #65902 üzenetére
Nekem volt 2db asus r9 380-om. Az egyik 60% ventivel 65fok körül ment, a másik 71-en.
Igaz akkor ittbent is 30fok volt...
Aztan emeltem a fordulatszámot, és lejjebb vitte. Igaz nem sokkal.Az asus Rx470 hűtése viszont szerintem lényegesen halkabb,de azok is könnyen felrepülnek 60fölé.
-
Cirkaloo
tag
válasz caitlyn1776 #65961 üzenetére
Nem kell fosni, beviszed, ők is látják hogy szar, és kicserélik.
Bár ha csak "az amd illesztő nem válaszol" akkor nem biztos, hogy a kártya rossz, de benne van a pakliban.
-
Cirkaloo
tag
válasz hibavissza #65964 üzenetére
Van olyan is, pl Én RX kártyánál láttam, hogy a progival 33%ig tudod lehúzni, és nem megy a venti, és 34%-tól kezd elindulni.
-
Cirkaloo
tag
válasz N!Tr0v!CS^^ #65974 üzenetére
Ugye az, hogy egyre jobban melegedik, az lehet annak az oka is, hogy a hűtőpaszta kezd kiszáradni, ill porosodik a rendszer, de mivel írtad, hogy a steam melegítette, így passz.
-
Cirkaloo
tag
válasz N!Tr0v!CS^^ #65981 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy a vga vagy a proci fogja "lekódolni" az 1080p vidiket youtuben pl..
-
Cirkaloo
tag
válasz gyáliSanyi #66006 üzenetére
Nálam Asus r7 260x csinált ilyent,úgy hívják, hogy artifact, a memória fog meghalni rajta.
-
Cirkaloo
tag
Ooops elnézést, ezt benéztem.
Felejtsd el mit írtam.
-
Cirkaloo
tag
No, vga kérdésem lenne....
Haverom talált egy HD7770-et amit 1-2éve váltott le, azóta fiókban volt.
Megkért, hogy passzoljam el neki.Beraktam gépembe, hogy teszteljem. Képet nem ad a kártya. HDMI-n próbáltam.
Viszont a windows, meg fixen elindul, mert látom, hogy belép a steamem.Tipp?
-
-
Cirkaloo
tag
"Új" Asus gtx 470 beszerelése után, folyamatosan fekete képernyőt kapok..
Terhelés alatt, és terhelés nélkül is.Táp: Chieftec Elements 500W 85+
1x 6pin + 1x Molexből 6pin csati.Korábban más kártyákkal sosem volt ilyen.
Szóval szerintem a kártya sz@r.Tipp?
-
Cirkaloo
tag
Megint ééén.
Manapság hobbiból szórakozok régi cuccokkal. Bütykölöm őket, felújítom saját célra, stb.
(Eladni mindig csak korrekt dolgot adok el.)Most kaptam egy kártyát, amiről letört egy pici barna smd valami. Az mennyire gáz? 50-50% vagy jó, vagy nem?
-
Cirkaloo
tag
válasz pHantom x #66198 üzenetére
ASUS ezen verziói elég csendesek, s hatékonyak!
Jobbak mint a korábbiak sokkal.
Meg van rajt dísz led az oldalán, ha fontos.Azonban asus-nál nem szedheted szét a kártyát, mert ugrik a gari.
Viszoooont mintha az msi csavarjain nem lenne matrica. De ez NEM fix!A jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
-
Cirkaloo
tag
válasz Alister71 #66208 üzenetére
Csak hogy ne a levegőbe beszéljek, volt 2db Asus Strix R9 380-am.
Mindegyiken volt kb 1.5év gari.
Azonos korban voltak, 1hó különbség volt talán, csak két külön embertől vettem.Ugyan azon munát, ugyan azon körülmények között.
Az egyik 63fok 60% ventin végezte, a másik 71fok 75% ventint..Akkor volt egy asus GT 730-am, 1éves volt max, iszonyu meleg volt mindig..kicsi borda, kicsi venti.
Hűtést leszedtem, szó szerint pattogva potyogott le a pasztaA jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest