Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappesz
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy video és fotó szerkesztéshez a videokártya mely tulajdonságai a mérvadóak?
Gondolok olyanra, hogy :
Unified shader egység, Texture mapping egység (TMU), Render output egység (ROP):, Compute egység:, SMX/SMM száma:, Pixel fillrate:, Texture fillrate:, Single Precision (csúcs):, Pixel shader:, OpenGL:, OpenCL:, Mantle:, stb... CUDA...Természetesen van még memóriasávszélesség, memória és gpu frekvánciák is. De csak a példa és simán lehet rossz példa kedvéért, lehet egy gpu
"Xmillió"GHz ha a videoszerkesztéshez a render output egység számít azt pedig minimálisat tartalmaz akkor nem éri meg egy "gyorsabb" kártyára váltani.Van egy R9 290-es 4GB referencia kártyám, de zavar, hogy 275W-ot eszik és ebben a nagy melegben eléggé melegszik.
Videot és fényképeket szoktam szerkeszteni és megfelelő videokártya esetén lecserélném. Nincs távolt tőlem a váltás gondolata.
Mi lenne a kézenfekvő megoldás?
200W alatti fogyasztás legalább 4 GB és jól működjön a videózáshoz.A sakk szabályok nélkül játszhatatlan, azonban a néhány szabály a játék szabadságának szinte végtelen lehetőségét nyitja meg.
-
pappesz
tag
régen nekem akkor produkált ilyet, ha túl volt húzva, vagy nem volt elég neki a hűtés és túlmelegedett. szellőzik jól a házad? nem állt le a kártya ventije?
A sakk szabályok nélkül játszhatatlan, azonban a néhány szabály a játék szabadságának szinte végtelen lehetőségét nyitja meg.
-
pappesz
tag
válasz Oxydavid #65205 üzenetére
Reméljük néked jobban összejön mint nekem.
Nekem ugyanez volt csak memóriával. Ott egy fél évet vártam az első bírósági tárgyalásra. Aztán a bírónő felmentette mondván rosszul keres havi 120 nettóval. nekem akkor nettó 80 volt a fizum.
Azóta se láttam a pénzem és a memória meg... no de akkor a memória ára csak 20.000 forint körüli ár volt asszem.A sakk szabályok nélkül játszhatatlan, azonban a néhány szabály a játék szabadságának szinte végtelen lehetőségét nyitja meg.
-
pappesz
tag
válasz enginev3.0 #65249 üzenetére
csak egy monitor/tv/projektor van rákötve a videokártyára? Lehet máshová küldi a jelet a kártya ezért nem látod a képet.
A sakk szabályok nélkül játszhatatlan, azonban a néhány szabály a játék szabadságának szinte végtelen lehetőségét nyitja meg.
-
pappesz
tag
válasz enginev3.0 #65251 üzenetére
lehet kontakt még talán. de örülök, hogy megoldódott!
-
pappesz
tag
szerintetek a mai amd vagy geforce kártyáknak szebb a képe azonos monitoron?
-
pappesz
tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudnám megoldani a következő problémát?
nemrég vettem egy nVidia GTX 970 kártyát. Igenám, de a legújabb adobe premiere pro cc 2017 support listájában nincs benne. Így nem használja a CUDA magokat pl. renderelésnél.
https://helpx.adobe.com/hu/premiere-pro/system-requirements.htmlKipróbáltam amit találtam youtube-on, hogy választhassam a cuda magokat... de ugyanannyi idő alatt rederelt ki egy 5 perces fHD videót a proci (software only) illetve a CUDA accelerate...
Erre milyen megoldást lehetne találni, használni?
Üdv
PappeszA sakk szabályok nélkül játszhatatlan, azonban a néhány szabály a játék szabadságának szinte végtelen lehetőségét nyitja meg.
-
pappesz
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne.
3080 ti kártyát melyik gyártó készítette el legjobban, hűtés, minőség és hang alapján?
Az EVGA milyen ezekben?
Illetve sokan írták korábban, hogy a bányászatra használt kártyák azok kidolgozzák a lelküket. Ez mit jelent? Találkozott már valaki széthajtott kártyával ami nem azért nem adott le olyan teljesítményt, mert korábban bányásztak vele?
Segítsetek pls.A sakk szabályok nélkül játszhatatlan, azonban a néhány szabály a játék szabadságának szinte végtelen lehetőségét nyitja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest