Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoty
aktív tag
Sziasztok, kis segítség kellene nekem...
Szomszédból átkerült egy régebbi gép, 6600GT pci-e benne, folyton 0x7F BSODot dob ahogy az xp belép a login screenbe. Van arra lehetőség hogy a sajátomon a kártya használata nélkül a 2. pci-e slotomban leteszteljem a kártyát mennyire stabil?
Előre is köszi
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz papasoft80 #46007 üzenetére
Az a táp nem egy mai csirke, én mindenképp lecserélném azt a tápot a 6790-hez. Ha nem akarsz tápot cserélni, cseréld el a kártyád egy GTX750-re vagy GT740re. (GTX750 erősebb nála, GT740 picit gyengébb.)
De nemhiszem hogy terhelés alatt bírná a táp a komplett gépet.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz papasoft80 #46011 üzenetére
Nem kapni ilyet? Akkor ez mi?
Eddig amiket olvastam róla, megbízható, halk és jól teszi a dolgát.#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz Adebayor #46421 üzenetére
Ha valami kicsi egyszerű konfig kell AM1
Ha kicsit komolyabb de kis fogyasztású akkor esetleg FM2, bár FM2 helyett én inkább Pentium plusz dedikált kártyát választanék
Közepes gép játékra aránylag kevés pénzből akkor AM3+
Amúgy meg ha játékra kell gép és van is rá keret akkor Intel LGA1150-je.#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
válasz axespeed #46510 üzenetére
Nekem ez a GTX 760om van, meg vagyok vele elégedve, ha nem az a cél hogy minden maxon menjen, akkor egy jódarabig elég lesz, viszont ha kicsi várással többet tudsz rá spórolni, akkor inkább a 970es. Illetve hamarosan érkezik a gtx 960 én azt még kivárnám, mert 200$-ra hitegetik.
#csotykocsithajt
-
csoty
aktív tag
-
csoty
aktív tag
válasz Kis Bokrász #49843 üzenetére
Kicsit hülye kérdés, de tapasztalatok miatt kérdezem, a dedikált kártyára dugtad rá a monitort?
#csotykocsithajt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest