Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
Helló
Arra lennék kíváncsi hogy mi a különbség a GTX 560 és a GTX 560 Ti között?
Meg tudná nekem valaki mondani?
Előre is köszi -
kona005
senior tag
Helló
Csupán arra lennék kíváncsi hogy egy HD 6970+X4 955-re elég lenne-e egy FSP 500-60GHN típusú táp?
Ha nem akk 6950 lesz...
Előre is köszi -
kona005
senior tag
Sziasztok!
Egy GTX 580 hol van teljesítményben egy HD 7870-hez?
-
kona005
senior tag
válasz sethonore #39001 üzenetére
Nem feltétlenül, csak akkor ha az az x16-os sín x16 módban is megy.
Van ahol csak x8-ban de van olyan is hogy x4-ben.Te lapodon van két darab x16-os 16-os módban és van két x16-os x4-es módban.
Igen így jó lesz a CF, de szerintem inkább 1 erősebb kártyát vegyél.[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz BomiBoogie #39080 üzenetére
Gondolom a Custom Install nal ahol ki lehet valasztani mit tegyen fel.
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Tud nekem mondani valaki egy olyan BIOS editort amivel lehet egy nem referencia 7870 feszültségét állítani? Leszedtem egyet de az nem volt jó mert csak referencia kártyákkal volt jó.
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz mumtaz #39712 üzenetére
Sziasztok!
Az a helyzet hogy rossz bios-t tettem fel XFX HD7870-re. 3mat csipod es nem indul el nincs kep. Megvan az eredeti bios de mivel semmi kep igy nem tudom hogy lehetne visszarakni... Ha rakotom integraltal ugy jo lenne? Csak mar nem merem megprobalni nehogy azt is elba...am.
Elore is koszi
-
kona005
senior tag
válasz asvald #39715 üzenetére
Van masik PCI a lapomon de azt viszont nem ertem hogy akkor az integraltal miert nem lehet? Forrasztgatni nem akarok semmikép!
Vagy egy ugyan ilyen kartya kellene? Nem csak azert kene a masik kartya hogy legyen valamin kep?Gertruis ugy lesz es koszi neked is
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz nonsen5e #39730 üzenetére
Kivettem az elemet most van kep de a win boot logonal kekhalal es ujraindul. Most csinalja 10 perce ezt a javitott modot vagy mit, meg hsgyom egy kicsit ha nem lesz jo akkor reset vissza a kartya es megprobalom visszarakblni ra az eredeti biost elvileg ezzel a sorral ki tudom valasztani hogy a masodlagos videora nyomja:
atiflash -i 1, mert ha 0 irok akkor rakja az elsodlegesre az en esetemben az integraltra.
-
kona005
senior tag
válasz Glassesman #39756 üzenetére
Én lehet inkább a tápra tippelnék, mennyi idős?
Nekem is volt egyszer olyan hogy játék alatt elszállt a rendszer, próbáld ki egy "normális" táppal először.ja most nézem másik gépbe is csinálta, abba is ugyan ez a táp lett áttáve?
Nem Akkor, lehet a tényleg a kártya halt meg, az a baj nehéz ezt megmondani, lehet valaki hibaüzenet alapján tud majd segíteni. Ilyenkor ha van 2 gép mehet a lego, próbáld kicserélni az alkatrészeket, és kiszűrni mi a rossz.[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz hellboy0415 #39855 üzenetére
Néztem az adatlapodat és bizony el van írva a kártyád, az nem TahitiXT hanem 7870XT. Az előbbi a 7970-ben foglal helyet, tiédben Tahiti LE van.
Nem kötekedni akarok, csupán egy észrevétel
-
kona005
senior tag
válasz Grave_444 #39923 üzenetére
68-ért megkapod a legjobbat
Annyit meg nem szabad spórolni, ha már 65 van rá
PH!-s tesztet meg hagyjuk, mindenki tudja merre húz a szívük
(#39925) Grave444: Nem igazán akarok vitatkozni veled, de nekem nem csak az számít hogy mennyi FPS van. Lehet annyival nem gyorsabb, de azért normális driverek vannak, nincsenek felesleges szop@sok, mondom ezt ezt úgy hogy egy HD7870-et használok. FPS droppokról ne is beszéljünk.
Volt egy pár NV és AMD karim, de nekem az NV-vel mindig kevesebb volt a gond, sőt nem is nagyon volt...[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
Jó estét!
Lenne az adatlapomon lévő konfig és egy Asus R9 270 -es karim. Valamiért nem akar elindulni vele a gép, nem bootol be felpörög a venti a power led is ég meg minden de amikor így "csippan" egyet hogy minden oké na az nincs meg csak megy és nincs kép
Csináltam már BIOS reset-et meg CMOS reset-et is, felraktam egy egy új WIN7-et de semmi...
Valakinek valami ötlet?
Előre is köszi
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy Gainward GTX 660 Ti Phantom-ot újonnan, de valami nem jó vele. Folyamatosan kifagy játék alatt, Far Cry3 , Borderlands 2 is. Mintha OC -va lenne, de nincs rajta tuning. Lehet hogy nem bírja a gyári órajelet?
Már levettem a boost-ot is 1050-re 1137-ről, bios editor-al + feszt is kapott de úgy sem volt jó. Az a baj kis órajelhez nem lehet nagy feszt beállítani. Próbáltam driver reinstallt és Win 8.1-el és 7-el is de sehogy nem jó.Valakinek valami ötlet? Vagy vigyem vissza?
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen járok-e de azért felteszem a kérdésem. Úgy egy hete vásároltam egy GTX 660 Ti videókártyát, de a gép a boot logonál meghal vagy 3-4 percig áll ott mire bekapcsol. Se a biosba meg sehova nem tudok bemenni, csak ilyen gépi hang jön belőle mikor a bios gombot nyomom. Úgy kapcsol be, hogy kb 1 perces időközönként csippan 1-et a gép, olyat mint bekapcsoláskor, majd ezt 3-szor megismétli és utána hiba nélkül feláll a rendszer. Minden megy úgy ahogy kell, a kártya jó több órát játszottam vele folyamatosan hiba nélkül. Újra húztam a Win-t is de nem segített. Amióta a kártya benne van azóta csinálja...
Valakinek valami ötlet? Előre is köszi
-
kona005
senior tag
válasz atidzsiforc #40892 üzenetére
Igen, tele van ilyen hibákkal a 7870-es topik, nézz be
-
kona005
senior tag
Helló!
Valaki meg tudja gyorsan mondani hogy lehet az elérni hogy ne vegye vissza a kártya a GPU órajelet? (GTX 660 Ti). Borderlands 2 alatt csak 705Mhz-ig megy fel, nincs rajta most OC, de néha ilyen 35-40FPS azóval nekem ne takarékoskodjon itt hanem csinálja amit kell
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Dell notebook topic
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASUS notebook topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra