Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csupingo
veterán
válasz
-szabi- #69195 üzenetére
Attól függ, melyik 7xxx. A 7790 közel lehet az rx 550-hez, a 7850, 7870, 7950, 7970, 7990 pedig elvileg erősebb. Itt egy egész jó táblázat, bár szerintem pont az rx 550 nincs jó helyen, az szerintem a gtx 750 ti környékén van inkább.
(#69196) XaraX: szerintem is érdekes, azért kérdeztem, hogy még boot-nál se ad képet? Olyankor illene, aztán max. a win átkapcsol másik kimenetre.
Az intel driverben, win alatt se lehet több kijelzőt bekapcsolni? A biosban már nézelődtél? Mondjuk még nem láttam olyat, hogy a displayportokat ki-be lehetett kapcsolni, bár lehet, hogy valami multi igp-t (igd) be kéne kapcsolnod, csak akkor lesz a többi is aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- EA Sports WRC '23
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- PlayStation 5
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest