Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DravenMoral
senior tag
Egy kicsit túlreagálod.
Nem bántásból írt senki sem neked, még csak nem is lenézés vagy degradálásból.
A többiek azért írtak úgy, mert nem fejtetted ki a mondandódat eléggé, illetve ami a valós kérdésed volt, az egy másik topikba illik bele.Régebben egy összetűzés nem volt ezekben a topikokban, kívánom, hogy most se legyen fölöslegesen teli ilyen magán beszélgetésekkel, amik nem a topik lényegéhez adnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Akkor idézem.
"Procival, rammal, lappal és kártyával együtt 100k? Úgy természetesen jó üzlet, de később lehet limites erősebb kártya a 8 mag, 8 szál miatt, főleg multiban."
Kérdeztem, mert nem voltál egyértelmű, nem válaszoltál. Írtam, hogy jó vétel, de később kevés lehet a proci erősebb kártya mellett. Nem értem mi a gond.
A gépösszerakós topikban sokkal részletesebb választ kaphatnál, azért is ajánlottam, plusz azért, mert mivel online kalkulátorral nézel bottlenecket feltételezem nem vagy naprakész a témában.
Nehéz segíteni, ha nem érdekel a válasz.
-
DravenMoral
senior tag
Egyébként ha valóban 150k-t szánsz rá a lap, proci, ramra, akkor ahol spórolni tudsz, az sajnos a lap. Mivel szeretnél erős kártyát a gépbe, így kell hozzá proci is, és legalább 16gb ram. használtan kapsz már 40k alatt egy Asus Strix B450 F Gaming 2 alaplapot, hozzá veszel egy Ryzen 5 5600 vagy 5600x-et (80k garanciával), és éppen tudsz venni 2x8gb valami minőségi Kingston hyperx vagy Corsair, G.Skill ramot hozzá. Nekem jelenleg egy Ryzen 5 5600x / 32gb ram /3070Ti van, de ez a proci még kihajt egy 3090-et is.
Tekintve pedig, hogy a játékok 90%-a csak 6 magot használ, így fölösleges is jelenleg egy sokkal drágább 8magos processzort venni, ha csak játékra/netezésre használod a gépet.
Ehhez a procihoz pedig még bőven elég egy régebbi, de minőségi b450-es lap is.Vehetsz esetleg egy 8 magos Ryzen 7 3800-at is (árban megegyeznek majdnem, ez egy kicsit olcsóbb is..), de erre már nagyobb hűtő kell, és hiába a 8mag, játékok alatt nem hoz annyi fps-t, mert 6 magra lebontva gyengébb, mint az újabb r5 5600.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest