- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diplomata
aktív tag
válasz
DJ WOKKY #4993 üzenetére
Semmi köze ehhez hogy kinek mennyi pénze van és mit tehet meg, mellékesen szerinted Bill Gates hol kezdte, alul.Az a lényeges hogy ő kérdezte "6k egy 4890-ért?" te kérdezted tőle hogy sokallod(mert tudod te is hogy nevetséges ár érte), ő pedig válaszolta hogy az túl olcsó kategória neki.Nem is értettem hogy jön az ide hogy ki mit tud megvenni, a lényeg az volt hogy az a 6k a srácnak marha jó vétel és bárki bármit is tud megvenni, egy rolls royce tulaj is azt mondja rá hogy igen barátom vedd meg, nagyon megéri.Az lenne a tipikus pénzverő gondolkodás, hogy á hagyjad már én 25-ért vettem ilyen kártyát nemrég, mert megtehetem.És hidd el aki megdolgozott azért hogy lentről feljusson az igenis nagyon figyel minden fillért még akkor is mikor a havi keresete 1 milla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával