- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Bár lehet érdekes lesz amit írok de hátha valaki látta/tudja rá a választ. Szóval van egy MSI 1060 Gaming X VGA-m amit rettentő módon imádok de kénytelen voltam cserélni mivel a teljesitménye már nagyon kevés. Az új kártya az ugyebár egy rx6700xt lett mivel ezen az áron nem kaptam nvidiát (talán később lehet átmegyek rá).
A helyzet az hogy a két megjelenítő közt elvileg nem szabadna különbség legyen de mégis van. Ezt pedig szemmel látható. A radeon kártya extrém fényes képet ad mig a régi nvidia egészen sötét(más gamma érték?) és élesebb képet. Ez akkor derült ki amikor a két hardvert átépítés miatt ki-be cseréltem. Nyilván lehet egy idő után megszokná a szem de azt veszem észre hogy a kép "remeg". Ez nem azt jelenti hogy olyan mintha ráznák a monitort hanem igazából a texturákon lehet leginkább észre venni valami fénybeli villodzást ami olyasmi mintha a flicker free funkció kiiktatódna. Nemtudom pontosan leírni a jelenséget se körülírni van ahol alig látható de van ahol elég látványos. Nem a kártya és nem is a monitor a gond mert a régi kis kártyánál nincs ilyen illetve volt másik rx6700 asom is és azon is volt ilyen. Mit lehet tenni? A drivereket nézegettem meg végig zongoráztam már egy párat de konkrétan nem hiszem hogy driver függő lenne, bár semmit se zárnék ki.
Ha valakinek van tippe írja meg. Annyit még mellé tennék hogy a szabványkimenet ugye RGB, de ha átrakom ycrcb re akkor valamelyest élesebbek a fekete betük és kicsit jobb a kép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest