Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
Üdv. Rendelésre csináltam egy Ryzen 5 3600/Gigabyte aorus/2x8GB-3200Mhz gépet. Vettem bele egy MSI RTX 2060 Super Armor 8GB OC kártyát.
WIn10 Enterprise N2016 LTSB/64bit driverem van és három órája szopok, WIN10/64bit alatt a VGA driverével. Próbáltam már hozzá mindenféle drivert. Minden feltelepítése után fel akarom tenni bármelyiket , de nem engedi, valami DCH szarsághiány miatt. Mi a bánatot kéne rá feltennem, hogy menjen is ? Már próbáltam öregebbekkel is, DHS-al és standard-al is, de ugyanaz. Bármit raknék rá, ezt a DCH fa..ságot kiírja és megáll. Közben arról brekeg, hogy ez a win10 verzió, neki nem oké...Akkor mi a murva anyja kell neki ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest