Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Adott egy i3-as noti, GT635M 2GB videókártyával, és ugye az integrált HD4000-el. Ezzel a géppel lenne egy "kis" gondom, ugyanis én ezt valamilyen formában játékra is vettem. Ezzel nem is lenne gond, mennek szépen. Viszont 3 napja elkezdtem használni az MSI Afterburner-t, hogy lássam mikor hogy megy, és olyan frekvencia ingadozások vannak hogy muszáj kérdeznem, mert nem értem.
A kártya core clock-ja elvileg 675 mhz a gyártó honlapja szerint. De ha mondjuk a sokak által emlegetett átnevezett 630M van benne, akkor 800 mhz-re képes.
Jelen esetben Diablo 3-ról van szó.
Első nap: 675 mhz, ahogy írják, és a memória is az elérhető maxon futott (azt hiszem 800 vagy 1000 mhz).
Második nap: 427 mhz, e fölé nem volt hajlandó menni. Hiába huzogattam az afterburner-t, ez volt a csúcs.
Harmadik nap (azaz ma, most): 270 mhz, 405 mhz memória frekivel. Ez a mai max, többre nem hajlandó.
Valaki ezt érti? Valahol esetleg lehet ezt irányítani?
Semmi nem változott, a hűtéssel sincs gond (maxon forgó CM hűtőpadon van), semmit nem állítottam el, minden maximális teljesítmény módban van.
Azt még hozzá kell tennem, hogy ma felhúztam az MSI-t, és felment a core clock 900Mhz környékére (amit nem is támogat..), de a hőmérséklettel nem volt gond. Ezután állt be a 270-es csúcs.
Lehetséges, hogy hanyagolnom kéne az Afterburner-t?
Ui.: Legfrissebb driverek (pár napja frissítettem).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest