Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• privacy99

senior tag

Sziasztok!

Adott egy i3-as noti, GT635M 2GB videókártyával, és ugye az integrált HD4000-el. Ezzel a géppel lenne egy "kis" gondom, ugyanis én ezt valamilyen formában játékra is vettem. Ezzel nem is lenne gond, mennek szépen. Viszont 3 napja elkezdtem használni az MSI Afterburner-t, hogy lássam mikor hogy megy, és olyan frekvencia ingadozások vannak hogy muszáj kérdeznem, mert nem értem.

A kártya core clock-ja elvileg 675 mhz a gyártó honlapja szerint. De ha mondjuk a sokak által emlegetett átnevezett 630M van benne, akkor 800 mhz-re képes.

Jelen esetben Diablo 3-ról van szó.

Első nap: 675 mhz, ahogy írják, és a memória is az elérhető maxon futott (azt hiszem 800 vagy 1000 mhz).

Második nap: 427 mhz, e fölé nem volt hajlandó menni. Hiába huzogattam az afterburner-t, ez volt a csúcs.

Harmadik nap (azaz ma, most): 270 mhz, 405 mhz memória frekivel. Ez a mai max, többre nem hajlandó.

Valaki ezt érti? Valahol esetleg lehet ezt irányítani?

Semmi nem változott, a hűtéssel sincs gond (maxon forgó CM hűtőpadon van), semmit nem állítottam el, minden maximális teljesítmény módban van.

Azt még hozzá kell tennem, hogy ma felhúztam az MSI-t, és felment a core clock 900Mhz környékére (amit nem is támogat..), de a hőmérséklettel nem volt gond. Ezután állt be a 270-es csúcs.

Lehetséges, hogy hanyagolnom kéne az Afterburner-t?

Ui.: Legfrissebb driverek (pár napja frissítettem).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés