Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
válasz
ceripapa #35838 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat.
Ez a HA-n hirdetett égés még épp hogy belefér garanciális ügyintézés nyilván csak akkor él, ha eleve náluk veszem a VGA-t. Sajnos,
Felhívtam a fogyasztóvédelmet és ők igazából arra jutottak,hogy én bevizsgáltathatnám a VGA-t és a vizsgáltat irányomba pozitív döntését elküldöm az Iponnak és avval se tudok rájuk hatni, akkor fordulhatok békéltető testülethez vagy rosszabb esetben bírósághoz.
Igazából nem értem, hogy ez miért ne hatna rájuk eleve ha ezt így most rögtön megírom nekik emailban.Lehetséges hogy a bevizsgálás során nem tudom bizonyítani hogy saját hibán kívüli a dolog és az Ipon meg röhög a markába majd?
Felkínált egyébként olyan lehetőséget az Ipon, hogy elküldi a disztribútorhoz (gondolom az ASUS magyarország) és ők esetleg úgy döntenek hogy cserélik vagy javítják vagy ilyesmi, ez mennyire járható út szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest