Hirdetés
Aktív témák
-
dante05
csendes tag
sziasztok megint lenne egy kérdésem két kártyáról hogy szerintetek melyik a gyorsabb
1900gt vs 1950gt 256mb-tal mindkettő? -
dante05
csendes tag
na azért kérdezem mert az his 1900gt 575/1200 a sapphire 1950gt meg egy oldal szerint 500/1800 de sapphire oldalán 500/1200 van azért ez nem mindegy és a his sokkal drágább is egy 10k van közöttük de a his mondjuk vivos
köszi a segítséget! -
dante05
csendes tag
de az 1900gt mindenhol megveri az 1950pro-t én legalább is így olvastam
-
dante05
csendes tag
de akkor most mi van mert most már láttam hogy a pro gyorsabb mint a gt de az 1900gt-nek 512bites ring busza van az 1950pronak meg 256bites és ahogy azt már írtam bár a prohrdveren is fent van két egyforma konfiggal nézték a két kártyát és az 1900gt jött ki győztesen igaz csak a szintetikus teszteket tudtam összehasonlítani mert a játékokat más felbontásban játszották
szóval akkor mejiket vennétek 1900gt vagy 1950pro -
dante05
csendes tag
hello!
van egy nagy gondom. most vettem egy gainward 7900gt golden sample vga kártyát (igaz nem újonnan) és az istennek sem engedi változtatni az órajelét (se a gpu-nak se a memnek). próbáltam már más driverrel, coolbit-el, riva tunerrrel, ntune-nal és az ő alapórajelén (550/1400) nem hajlandó feljebb menni.
most mit tegyek?
igaz így sem megy rosszul a kártya -
dante05
csendes tag
hello!
van egy nagy gondom. most vettem egy gainward 7900gt golden sample vga kártyát (igaz nem újonnan) és az istennek sem engedi változtatni az órajelét (se a gpu-nak se a memnek). próbáltam már más driverrel, coolbit-el, riva tunerrrel, ntune-nal és az ő alapórajelén (550/1400) nem hajlandó feljebb menni.
most mit tegyek?
igaz így sem megy rosszul a kártya -
dante05
csendes tag
Ssiasztok
Vettem egy Sapphire 2900gt vga kártyát és az a bajom, hogy nem mennek a 3d mark-ok, a bejelentkező képernyőnél minig megáll és nem megy tovább, viszont minden játék megy rendesen. Próbáltam már felrakni a legújabb 7-11 drivert, de azt írta ki, hogy nincs kompatibilis kártyám ehhez a driverhez és néztem nagyokat. Így hát most csak a gyári drivert tudtam felrakni, pedig Sapphire
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest