Hirdetés
Aktív témák
-
gti16v
őstag
Hell
Van egy gainward 8800 gts 512-es vga-m,és nem a gyári hűtő hanem egy Accelero S1 Rev.2 van rajta.
Több kérdésem volna:
- ennek elvileg passzívan is kell hűtenie
- ha igen akkor mi az ideális hűmérséklet normál használat mellett(pl :net)
- ha passzívan is elmegy a hűtő ez igaz játékokra is?
- Ha igen akkor passzivan mi az ideális?- van rajta két venti is azokkal mi az ideális netezés és mi az ideális játék közben?
Köszi ,és remélem nem voltam túl bonyolult :-)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
azoli09
tag
Helló
Lenne egy kis gondom, eddig win7 használtam de valamiért ha kiléptem a cod2 böl ,
piros lett a hátér és az ikonok is lassan jöttek vissza , na gondoltam vissza rakom a sp3 és oké lesz , de nem így lett ugyan az van most vagy a vga rossz vagy pedig a ram
tuning nincs csak a proci más nem a ram is még pont az eredeti orajelen jár .
Ha valaki tudna mondani valamit aszt meg köszönném
üdv:zoli -
CheaterBandi
tag
Hello!
lenne egy nagy problémám volt egy asus en 8800 gts 320mb videokarim egyszercsak játék közbe beakad a hang és kékhalált kapok majd amikor bekapcsolom a monitoron sárga párhuzamos csíkok vannak és mire eljutnék a windows üdvözlésig újraindul kékhalállal mindig.no kicseréltem garival msi 8800 gts 320 oc-ra 1 hónap a csere után spontán bekapcsolom a gépet és ugyanaz a helyzet most nem is játszottam semmi.mi a hiba okozója ????[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek érdemes felrakni mindíg a legújabb VGA drivert?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Asus 1950PRO PCIE 256MB vga kártyával akadt 1 kis gond.
a ventillátor csak 20%on hajlandó menni. ennek okán terhelés alatt túlmelegszik és lekapcsol a vga.. xp-n ati tray tools-sal szépen be tudom állítani a ventit h milyen hőmérsékleten hány százalékon pörögjön. de win7 alatt nem tudom használni ezt a 3rd party szoftvert.
bios módosítás?? csak winflash csinál bármit is a karival. atiflash nem is látja! már próbáltam ( atiflash.exe -f -p 0 1950.bin) nem megy..
winflash jó, csak semmit nem változott a dolog. a kártya tudná vezérelni a ventit akár 100%-on is, a venti is jó, szerintem a biossal lesz valami gond. pedig már techpowerup.com-ról szedtem le biost, de nem változott..
valakinek egyéb ötlete? esetleg valami működő bios editor? thx előre is!Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
Mika1227
őstag
válasz --HARDCORE-- #31256 üzenetére
Lehet hülyeséget írok de a VGA driverrel nem lehet gond? Bocs ha marhaságot mondok, ki kéne próbálni másik driverrel!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Dr. Romano
veterán
válasz --HARDCORE-- #31259 üzenetére
A Catalystből, akár a 9.11-et is fel lehet tenni. Nézz rá az AMD oldalán.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
BPFeri
senior tag
válasz --HARDCORE-- #31259 üzenetére
Jól mondja "Dr. Romano" 9.11 ig van támogatás akár XP akár Win7 oprendszer alatt.
[ Szerkesztve ]
....
-
--HARDCORE--
senior tag
-
Zsolti1987
aktív tag
Sziasztok az alábbi 1 hónapos configom van:
Core i5-750, Gigabyte P55-UD4, Kingston HyperX 1800 CL8 4Gb, nvidia 9800GT 1Gb, Samsung 500Gb, 550w-os lc táp
Olyan problémám van, hogy egyik pillanatról a másikra felforrósodott a vga-m és kikapcsolt a gépem. Nem volt terhelés alatt és tuningmentes. Azóta be se kapcsol már a gép, ha benn van a kari. Kiveszem, akkor egyet sipol, ez egy rövid- közepes sipolás, nem az a rövid ami akkor van, ha jó a bios teszt, annál hosszabb, 1-1,5 sec hosszú.
Tápomat mondták már h cseréljek, azt most hétfőn megpróbálom.
Szerintetek mi mehetett gajjra a gépben?
A vga tápcsati részén elég erősen látszik a forasztózsír, ebből lehet vmire következtetni?
Sürgős lenne, mert szakdolgozatot írok, és kellene a gép! és már cak 2 hét van...
-
CheaterBandi
tag
Helló!A gépem:
Processzor:Intel Pentium D805 2.66Ghz
Alaplap:Asus P5B
Ram: Kingmax DDR2 800Mhz 4x1Gb
Tápegység: Chieftech GPS 500W
Winchester:Seagate 250Gb,Samsung 160 Gb
Optikai Meghajtó:LG DVD Író
1 Db Neon
1 Db Led-es GépházhűtőNos egy éve már hogy megkaptam az Asus EN8800GTS 320mb-os videokarim és egy játék közbe váratlanul lefagyott a játék szaggatott a hang és utána újraindult majd kékhalál minden inditásnál mikor eljutnék az üdvözöl a windows részhez de ezenkívűl 3-4 sárga csik van a monitoron függölegesen bevittem a boltba azt mondták a videokártya halt meg kicserélték egy MSI 8800 GTS OC 320mb-osra 1 hónapig minden jó majd utána ugyanez a jelenség de most nem is játszottam spontán mikor reggel bekapcsoltam ugyanaz a probléma 100%-osan bevittem boltba megmondtam nem találtak semmi hibásat csak megint a karit mi ronthatja el?Jó lenne tudni mert mielött kicserélnék új karira kicserélném a hibás alkatrészt is!előre köszönök minden ötletet fontos lenne nagyon !!!!
[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz CheaterBandi #31265 üzenetére
alaplap vagy táp.. mondjuk érdekes... nem kéne gyilkolnia a vgakat sem ennek a tápnak, sem az alapnak..
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz Zsolti1987 #31264 üzenetére
Meg előzmény, hogy egyre többször csinált olyat, hogy minden ötödik bekapcsolásnál bootolás közben megállt. Újra benyomtam, akkor ment. Lehet h a táppal is gond van, és az tette tönkre a vga-t is?
-
--HARDCORE--
senior tag
tényleg!!!! nincs valakinek olyan lapja miben meg lehet ölni 2db DDR2 ramot? lehetőleg Budapesten..
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Zsolti1987 #31267 üzenetére
a tápon nem csodálkoznék.. megazon se ha amiatt ment volna tönkre a vga.. már évek óta mindenki itt a fórumon mondogatja h a tápon nem lehet spórolni.. külön topik is van..
-
--HARDCORE--
senior tag
-
joi29
őstag
válasz gti16v #31252 üzenetére
-Az a leg- jobb ha kitapasztalod ugyanis minden gépháznak más a szellőzése
és másképp hűt a passzív borda is bennük.
-A RivaTuner-el vagy Speed fan-al állíthatod a ventik fordulatszámát akár
szoftveresen is.azoli09
-Milyen sp3-at raktál vissza?(#31267) Zsolti1987
-Az bizony könnyen lehet ugyanis ha a táp nem ad megfelelő mennyiségű kakaót
a lapnak vagy ha ugyanarra a 12V-os ágra van rákötve a HDD mint a VGA
akkor előfordulhat hogy fesz hiány miatt egyik vagy másik alkatrész hibája
lefagyasztja a rendszert.CheaterBandi
-A Chieftech-et is emberek rakták össze ergo el is romolhat...--HARDCORE--
-Az ATT önmagában nálam legalább is Win7 alatt is ment igaz venti
szabályzásra még nem használtam.
-Talán próbáld meg RivaTuner-el. -
Mika1227
őstag
Van egy 9600Gt Geforce,alapórajelen GPU 650Mhz, Memory 900Mhz, Shader 1625 Mhz, Meddig lehetne húzni gyári hűtűvel? Megpróbáltam 720/1800/990 nem sok ez neki,még ha stabilan megy is?
-
Mika1227
őstag
válasz zolynet #31275 üzenetére
Na igen jobb hűtés! Klasszul néz ki ez a Gainward kari! Akkor nem futtatod mindíg tuningolt órajelekkel? Nem érdemes csak ha olyan játékot tolsz? Nem akarom,hogy rövidüljön a karim élettartama!
-
gooool
őstag
Hali!
A kérdésem a következő:
A VGA-mat(Sapphire HD4830 512Mb) tuningoltam és gond nélkül viszi a 700/2000-ret.Vinné a 2200-as memória órajelet is?És ha igen mit nyernék vele?Kösz a választ!
Üdv, Balázs
-
zolynet
veterán
válasz Mika1227 #31276 üzenetére
mostanság nem játszok ill a gépem is beszart, így aztán most még csak feszt sem kap
anno a crysis igényelte marhára a tuningot, 1680x1050-nek kell a kraft, na nem is volt elég ... nekem terhelve 64-65fok körül mozgott, de a hetvenegynéhány sem paraLife is too short to stay stock!
-
olisadebe
tag
srácok video kártyát kellene vennem ! szerintetek melyik kártyát vegyem meg !!!
márka azonos és 3500ft különbség a 8800GTX javára vagy 250GTS kártya ezek közül melyiket választanátok!? és miért? ..köszi a gyors válaszokat ..[ Szerkesztve ]
-
vergilx
őstag
Szia!
Ezt a milyen videókártyát topicba kellett volna,de elmondom
sztem GTS250. -
chatran
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung CRT monitor egy 7600 GT AGP-vel legújabb driverrel. Miért van az, hogy bizonyos játékok 1024x768-ban normálisan a beállított 85Hz-en mennek míg mások ebben a felbontásban csak 60-on?
-
chatran
őstag
válasz fagy53 #31289 üzenetére
Az megvolt még az elején. Régebben az nvidia meghajtókban volt egy olyan fül ahol be lehetett állítani, hogy bizonyos felbontás milyen frissítésen menjen. A mostaniban csak az egyedi felbontást találtam, de az nem ér semmit.
Egyéb ötlet? Esetleg egy külső program, ami megoldaná a problémát? -
Mika1227
őstag
[link]
ilyen a kártyám és a Furmark-al 720/1800/970 órajellel max 78 fok-ig ment föl. Sok ez neki eredeti hűtővel vagy inkább ne húzzam vele míg nem cseréltem le a hűtést? Vagy inkább egyáltalán ne is húzzam mert nem nyerek vele annyit?A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
kriszbon
őstag
Jut eszembe nekem is egy kérdés, ismerős kérdezte hogy mi a bibi ha a monitor azt írja indulás helyett hogy valami hiba van és hivatkozik valami 2xx.xhz-re?
Most cserélt volna kártyát és nem megy. Deglett az a kártya, vagy mi a hiba? Mert én még nem találkoztam ezzel a problémával.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Pyton
aktív tag
Sziasztok!
8 tűs tápcsatit igénylő VGA-t ha megtáplálok 6 tűssel, nem fog elfüstölni? Offline belepróbáltam, és elvileg jó.
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete tapasztaltamezt a hibajelenséget, 3d játékok el sem indultak, videókon szines pixelek villogtak.
Kölcsön videókari segítságével kiderítettem, hogy nem a vga-m rossz.
Így maradt az alaplap.
Elvittem gariba, égést vettek rajta észre (érdekes, én nem), új fejlemény nincs, kaptam addig cserébe egy g31es alaplapot.
Összepakoltam a gépet , win xp helyett vistát raktam fel, és ugyanez a jelenség fogad.
MIÉRT VAN EZ?! -
Lukrecia
csendes tag
Sziasztok,
Intel GMA 4500 videokártyám van. OSX oprendszert szeretnék használni és nem találtam rá meghajtó progit. Segítsetek légyszi, hogy találok-e valahol ilyet vagy milyen videokártyára cseréljem le, hogy tudjak osx-el ügyködni
-
WhiteWalker
nagyúr
hali, az volna a kérdésem hogy nem tudja vki hogy egy régi geforce2-es pci kártya mennyit fogyaszt kb ?
-
leeate
senior tag
Sziasztok!
Ha ilyen a kép + szaggat is, mint állat, akkor az a gyenge videókari vagy a proci+memória miatt van? Esetleg mindkettő?A játék 1 GB ramot és 2,2 ghz-s procit ír elő. Ramból nekem 2 giga van, de a procim csak 2 gigás, igaz, két magos. De ha a videókari meg a proci is gyenge, akkor nem fogom mindkettőt lecserélni.
Még vmi: GeForce 5500 class, ATI 9600 or higher - tud vki olyan kártyát mondani, ami most kapható, ezeknél újabb, és nem drága? (Bár ha az előző dolognál a proci is baj lehet, akkor tárgytalan..)
[ Szerkesztve ]
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Dyingsoul
veterán
Hali! olyan kérdésem lenne, hogy egy 9600GT 512MB videókártya mekkora felbontást tud, illetve a profilomban szereplő konfiggal mennyire bírna meghajtani egy 24'-os monitort játékok alatt?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
leeate
senior tag
válasz szakalistvan #31298 üzenetére
Intel E1400 2 ghz proci, 2 GB DD2 ram, Intel express G33 integrált videokártya, Win XP SP2. Tuti ő a hunyó. De az akadozás is lehet a gyenge videokártya miatt?
Amúgy directx-et hogy kell pontosan telepíteni? Leszedtem már vagy 5-féle telepítőt, de nem látszik beírni magát a Program filesba, és a játék is csak OpenGL-es gyorsítást enged Vagy ez is a kártyám miatt van?
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest