- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Ugye nagyon rosszul látom hogy 7mm-es 2-5" notebook HDD-ből nincs 750 gigánál nagyobb??!! wtf? arukereső ezt a fogalmat nem ismeri pl. de sehol nem találtam 2.5" 5-7 mm-es HDD-t ami 1 vagy 2 terrás lenne. Agyrém.
Valaki tudja ennek az okát? -
aizen92
addikt
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani egy helyet ahol egy ilyen LCD káros gépet csütörtökig ki tudnak cserélni? Sony VPCYB2M1E. 11.5" lcd
[link] -
aizen92
addikt
Sziasztok!
Felső Palmrestet ebay-en kívül szerintetek honnan tudnék rendelni? haprón foglalkozik valaki ilyennel? Lenovo yoga 2 13-hoz kéne.
Az a baj, hogy a csavarmenetek kifordulnak a műanyagból és nem lehet visszacsavarozni/ rögzíteni, és kétlem hogy a Lenovo TMX kirendelt szervize ezt nagylelkűen cserélni..... vagy mégis?
Nagyon gagyi műanyag tartotta és pár alsó burkolat leszedéstől szét is ment egy csomó csavar ( csak így lehet az ssd-hez férni hogy 12 csavar ki, és egész alsó burkolat le. Egy helyen van matrica, de ahhoz nem nyúltam.Bár szerintem ez se normális hogy fél év alatt megadják magukat ezek a műanyagok..... Megér egy misét? Van más gariztatni való bajom is a géppel, ezzel együtt küldeném be.....
Esetleg garivesztés szóba jöhet pár csavar miatt, ami megadta magát?
-
aizen92
addikt
lenovo consumer szar ultrabooknál már az első szétszedésnél ( ssd upgrade) kitörtek a menetek több helyen.
Inkompetens telemaxot felhívni és kicseréltetni egy 10-es skálán mennyire esélytelen? kb a felső burkolatot kéne kicserélni teljesen.....
én egy minusz 2re tippelem, ahol a skálán a 10-es a "még nekem fizetnek amiért ezt a gyártási hibát találtam", a 0. pedig az "elküldenek melegebb éghajlatra."btw. imádom a laptopot, csak idegesít, hogy kétszer szétszeded és minden műanyag csavarmenetnek annyi.
-
aizen92
addikt
Sziasztok
Valaki használ USB3.0 dock stationt? (Ethernet,hdmi,usb3.0 stb stb).
Ha igen mióta megy nála és melyik típus ? -
aizen92
addikt
Sziasztok!
Lenovo YOGA 2 13 -ba milyen m.2 sata ssd-t kell vennem? Nincs most nálam torx csavarhúzó, hogy belenézzek a "házba", 2280 vagy a kisebb kellene esetleg? Hol tudnék ránézni? User guide nem írja ami a gépre van felrakva.... csak annyit hogy NGFF, ki vagyok ezzel segítve
Hátha van itt olyan akinek van ilyen gépe... -
aizen92
addikt
Sziasztok!
Van egy Lenovo u430p-m.
1600mhz DD3L van benne gyárilag 4GB ram.
Szeretnék még 4-et venni bele.
Nézegetem az árakat és naaagyon drágák ezek a típusú ramok.
Nem lenne elég egy sima mezei 1333 Mhz DDR3-as? Vagy inkább ne spóroljak ilyenen! -
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Lenovo U430 lapost.Mostanában azt csinálja, hogy nem tölti 60% felé.....
Ezzel lehet valamit csinálni?
( Lehetőleg valami olyan végkimenetel kéne, ahol nem kell a Telemax varázslatos céghez elvinnem....
)
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Ha egy ddr2 533mhz ram helyére berakok egy ddr2 sodim 667mhzet akkor azt felismeri?
Gondolom nem tudja ugye 533on pörgetni, ennyi különbség lesz, csak biztosra akarok menni, és nem akarom visszaküldeni.
Segítséget előre is köszi! -
aizen92
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy masinát 4GB rammal. Játékra szerintem elég lesz a 6GB is, mert amikor 8 GB-os laposom volt, kb soha nem használtam ki...
Mennyire gáz, hogy nem 3+3-as, hanem 4+2-es lenne?
Másik kérdés 4 GB 1600Mhz DD3L van benne. Csak DD3L-t vehetek mellé, vagy jó lesz a 2 gb-os DDR3-as is?
(#16271) V.Stryker: Köszönöm szépen a villámgyors választ!!!
Így is fogok tenni!!!
-
aizen92
addikt
Hali!
2 laptopot összekötöttem LAN kábellel, mert át kéne másolnom kb 50 gigát egyikről a másikra, hogy lementsek pár mappát. Kapcsolat létrehozva minden fasza, látja egymást a két lapos,de sajnosiszonyat lassan másol át max 3000 kbyte/s :S ez mitől lehet?
Sajnos külső winchesterem csak 2 nap múlva kapom vissza így nem tudtam más kitalálni. esetleg más alternatíva, hogy viszonylag gyorsan át tudjak mozgatni 50 gigát egyik laposról a másikra?
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!