Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
suspect
aktív tag
Üdv
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy az mitől van, hogy CD meghajtó nem csukódik be? Betolom de nem kattan be. Valami eltörhetett benne vagy más is lehet az oka?
-
suspect
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik processzor éri meg jobban és miért?
P6200 19K
I3-380M 25K
csak mert elsőre ránézve hasonlóak a teljesítményük (persze az I3-380M-nak kicsivel jobbak az értékei) d megéri inkább azt megvenni? -
suspect
aktív tag
-
suspect
aktív tag
válasz Dell XPS #451 üzenetére
Csak mert a hűtőnek kicsit fura hangja van mikor felpörög. Valamint a kijelzőn mintha lenne egy pötty pixelhiba (bár erre nem tudom kiterjed-e a garancia).
Viszont azt hittem 2 év van rá (én igen barom ) és gondoltam biztos azért van fura hangja mert poros belül. Így gondoltam kitakarítom...a folytatás egyértelmű Szerinted ez nagyon cinkes ha esetleg garis javíttatás kéne? -
suspect
aktív tag
Köszi a linket
Dell XPS kolléga segített és utána is nézett nekem. De most, hogy írtál én is elkezdtem keresgélni. A HP oldalán leszedtem egy programot ami elvileg beazonosította a gépet és azt írta, hogy nincs rá garancia.
Akitől vettem minden egyes papírt (még a RAM bővítésről) adott papírt. Ugye a vásárlás időpontja 2011.03.16.
Kép a jótállásról
És reménykedtem, hogy 2 év lesz a gari legalább.[ Szerkesztve ]
-
suspect
aktív tag
Üdv mindenkinek
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudom beállítani ezt az arcfelismerő rendszert mint ezen a videón ([link] 2:00-tól) ?
Ugyan ilyen gépem van Windows 7-elVálaszotok előre is köszönöm
-
suspect
aktív tag
Ebben valaki tud segíteni?
-
suspect
aktív tag
Sziasztok
Most tettem fel a gépre a GTA 4-et, gondoltam elütöm az időm. Mindent okés vele, de az utak nem jelennek meg (átlátszó minden kb). Az mitől lehet? Nem elég erős neki valami a gépben?
[ Szerkesztve ]
-
suspect
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy egy ProBook 4520s-be a vinyó mellé betegyek egy ssd-t? Az ODD helyére gondolom, mert máshova nem nagyon lehetne, de valami keretet vagy valamit még kell vennem hozzá?
Valamint az SSD-re mit érdemes feltenni? Az oprendszert meg a drivereket?Segítségeteket előre is köszi
-
suspect
aktív tag
Akkor jó, én is akörül néztem
Nem is főként játékra kell mert nem vagyok túl nagy játékos, amikkel meg játszok ahhoz nagy gép se kell ( CS, San Andreas, barátnőm meg SIMS 2-ön játszik a gépen ). Csak néztem videókat és szerintem dobna a gépen ha gyorsabb lenne egy picit például a bootolás és egyéb megnyitások.
A 128-as szerintem jó is lesz
köszi a segítségetSzerk.: Chaser kollégát is felkerestem
[ Szerkesztve ]
-
suspect
aktív tag
Sziasztok!
Egy megosztó kérdésem lenne processzorral kapcsolatban. Szerintetek laposokba melyik gépek a jobbak? Az Intel-es gépek vagy az AMD-ek? Asztali pc-s teszteket sokat találtam (szinte mindenhol az AMD nyert) de érdekelne, hogy ez a különbség laptopok esetén is jelen van? Tényleg jobb az AMD-s proci?
Szerk.: Persze a viszonyítások két ugyan olyan árkategóriába eső processzorokra/gépre értem.
[ Szerkesztve ]
-
suspect
aktív tag
válasz norbit808 #1655 üzenetére
És átlag felhasználóként nem érezhető nagyobb különbség?
Persze, néha én is játszok, de azért nem viszem túlzásba. Főként FL Studio-t használok és netezek rajta.
A teszteket amiket néztem, ott is a játékok szempontjából jobban jött ki. Főként ebben a cikkben láttam nagy különbséget egy monitoros teszten. -
-
suspect
aktív tag
Üdv
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a HP Pavilion G6 az van szerelve Intel Core i5-2430M procival is, de nekem egy Intel Core i5-430M.em van. Azt kezeli az alaplap?
-
suspect
aktív tag
Sziasztok
Az alábbi kérdésem lenne:
Egyik ismerősöm újra akarta tenni a laposán az op.rendszert de közben elment az áram és kikapcsolt a gép. Azóta nem bootol be se optikai meghajtóról sem HDD-ről se pendriveról. MI lehet a baja és hogyan oldható meg?
-
suspect
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a HP Pavilion G6-2260SH milyen procikkal bővíthető?
-
suspect
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggel mikor bekapcsoltam a gépem, a Win felállása után egy kb 10mp-ig zöldes lett a kép és elkezdett csíkozódni meg ugrálni aztán visszaállt normálisra. Én hirtelen arra gondolok, hogy VGA halál kezdetleges jelei. Szerintetek is?
-
suspect
aktív tag
válasz Dell XPS #4538 üzenetére
Illesztőt nem frissítettem mert Win8 van fent és mikor felraktam alapból csak 1 illesztő volt amit fel kellett raknom még, a többi naprakész volt
Remélem a jobbik eset, a pillanatnyi érintkezés lesz
Viszont még kb 1 hónapja volt egy hasonló eset az viszont csak egy pillanatra volt ilyen csíkozós, azóta semmi nem volt csak a ma reggeli
Ha esetleg a VGA chip hibásodna meg annak mennyi lenne kb a javítása? -
suspect
aktív tag
Üdv
Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott egy gép (anyósom laposa ) és sorozatot szokott nézni online-on. Viszont a videó szaggatva megy mióta feltettük rá a Win8-at. Driver a legfrissebb van fent, falsh player szintén. Youtube nem szaggat pl.
Mi lehet a gond? -
suspect
aktív tag
Üdv
Az mitől lehet, hogy az utóbbi időben folyamatosan megy a noti ventije? Tegnap előtt pasztáztam újra (MX-4-el) és mégis 65°C körül van a CPU holott eddig játék közben ment csak fel ennyire.
-
suspect
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Lenovo G585A milyen procikkal bővíthető?
-
suspect
aktív tag
válasz szabonagyur #5327 üzenetére
Serial ATA-150
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest