- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Anubis_9 #45700 üzenetére
Valamilyen Linuxot is ki lehetne próbálni, persze a siker még így sem garantált, esetleges tévedésem jogát fenntartom.
Erre gondoltam, pendrive-ról kipróbálható:
Egyéb változatok, benne a legfrissebb Lubuntu 22.04 LTS
Prohardver fórum: Ubuntu Linux
Prohardver fórum: Linux kezdőknek
-
Tin
veterán
válasz
Anubis_9 #29707 üzenetére
persze, értelek, de az intenzitása a pixelhiba fele-harmada. csináltam 30 mp-es záridővel képet a kijelzőről, tele van ilyennel. szerintem ez magának a panelnak a tulajdonsága lehet. vagyis ezek a pixelek "kikapcsolt" állapotban picit világítanak. vagy, ez maga a led háttérvilágítás, ami átszűrődik a pixelek között.
látod a képen a bright subpixelt. sokkal erősebb. ezek egész gyengék, ha közel hajolsz, keresed, látod, de csak 2-3 olyan van, amit észreveszel.
-
Tin
veterán
válasz
Anubis_9 #29698 üzenetére
vettem ezt a 15 naposat, de most kísérletből csináltam egy képernyő méretű fekete képet, és a "pixelhibák" közelében elhelyeztem rajta 1-1 piros, zöld és kék képpontot. ha jól gondolom, a hotpixel az full fényerőn világít.
viszont így elég jól látszik, hogy a kijelzőn lévő "pixelhiba" sokkal gyengébben, kb fele fényerővel világít csak. és mindegyik ugyanolyan, ilyen középzöld színű.de akkor ez mi?
-
bakter24
őstag
válasz
Anubis_9 #25105 üzenetére
Üdv, nekem régebbi laptopom van, de csak úgy működik nekem jól, hogy a HDD helyén az SSD, és az ODD helyén a Bay-ben a HDD. Fordítva nekem nem is boot-ol rendesen, csak a win. logóig, utána kékhalál, fordítva jól megy (w7) Viszont menet közben a HDD-t folyton leállítja a BIOS, lehetséges, hogy nálad is összefügg ezzel a dolog. Próbáld megcserélni a 2 eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest