- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheld
senior tag
Vicces volt :d megírtam a hozzászólásom, elolvastam a tiéd, válaszoltam a tiédre, mire törölted, majd én is töröltem, most megint módosítottad HEEEH??? Nézemmmivan?
Egy oprendszert lehetetlen használni két különböző környezetben. Két asztali gép között, ha csak a processzor, vagy a memória mérete változik, (tápegység, optikai meghajtó meg maga a ház sem kezelhetetlen változás), akkor megoldható. Ha az alaplap változik csak, akkor már ütközések lesznek, és akkor nem beszéltünk még, ha különböző proci gyártók gépeit szeretnéd közös oprendszerrel használni. Gondolj csak bele. Sata mód... IDE kompatibilisről elég ha átrakod AHCI-re már elszáll a rendszer.
Ez Windows-al kivitelezhetetlen. A másik lehetőség a Linux. Pl.: Ubuntu Live. Az működni fog, de gyors nem lesz, mire a DvD-ről vagy CD-ről bebootol. Az általam leírt megoldás járható út szerintem.szerk.: Ha AMD-s notit vásárolsz sem megoldás, mivel abban is más lesz az alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest