- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
EBBEN tud valaki segíteni? Tudom, nem teljesen ide illő kérdés, de talán félig-meddig igen.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. A köv. kérdésem lenne: Renault Megane-om van, amiben R-Link 2 rendszer működik, TomTom alapú térképpel. Elvileg 1 év ingyenes frissítés+Live Traffic van hozzá. Utóbbit sehogy nem tudom életre kelteni, pedig némi keresgélés alapján úgy látom, Mo-n is működik. Ehhez képest nem úgy tűnik. Mindig szürke az ikonja, és nem mutat semmit. TMC be van kapcsolva, meg minden ami kell, a menüben. Van valami ötletetek? Azt sem értem, hogy az R-Link store-ba regisztrálva a letölthető tartalmaknál ott van a térkép, de az megújítást ajánl fel 12 hónapra (ergó tudja, hogy nekem van olyan jelenleg). Viszont a TomTom Traffic and Connectivity az megvehető 50 EUR-ért 1 évre. Ott nem ajánlja fel, hogy meghosszabbítsam, tehát látszólag olyan, mintha nekem ilyen nem lenne. Pedig kéne, hogy legyen elvileg. Van tippetek, ötletetek?
-
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Szüleimnek van egy Garmin Nüvi 50-ese. 1-1,5 hónapja voltunk Stuttgartban, Passau-Regensburg-Nürnberg útvonalon, de a gps minden áron le akart vinni az autópályáról szinte minden lejárónál. Minden beállítást próbálgattunk, ki-be kapcsoltuk az autópálya kikerülését is, de mindenhogy azt csinálta. Érdekes módon ezt csak Németországban produkálta egy vonalon, úgy emlékszem. Itthon, meg Ausztriában még emlékeim szerint jól működött. Hazafelé már más irányba jöttünk, München felé, akkor azt hiszem, viszonylag jól működött. Van esetleg valakinek valami ötlete, miért csinálta ezt, miért akart minden áron levinni a pályáról? Olvastam korábban olyat, hogy valakinek frissítés után meghülyült a cucc, és vissza kellett vinni boltba/szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest