- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Durrogtass
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Annak pedig tudnia kéne a magasságokat. Engem gyakran kerültet 4.0 alatti hidak miatt. Van egy falu, amin rendszeresen átmegyek. A híd alatt kimélyítették az utat, de szegénykém ezt még nem tudja. Minden sarkon visít, hogy forduljak vissza, mert be fogom verni a kobakomat.
-
zsolt19900
őstag
én is láttam, hogy általában 2 készülékre hagyatkoznak a népek gondolom akkor a becker után menjen az ember úgymond, de az "olcsó" picike készülékre te pl. miket szoktál megjelentetni?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Prime110
aktív tag
Akkor hogy húzták volna a fogad, ha rossz páyaszakasz-használat miatt repül egy ezer EUR csekk..., úgypogy jól döntöttél.
Úgy tudom ennyi elég, megvan a legfrissebb adatbázisod, most nyugodtan használhatod, majd emailben fogják küldeni, hogy van e elérrhető új állomány, de 3-4 havonta érdemes lefuttatni a NaviExtras Toolbox-ot, hátha van valami update.
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Egy óra, két rendszer
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- JavaScript topic
- Minecraft
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest