Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
őstag
Üdv, van egy Vernee Apollo Lite Quick Charge 2.0 kompatibilis készülékem... Egy pofonegyszerű kérdésem lenne. Ha a neten rendelek egy Quick Charge 3.0 kompatibilis töltő adaptert ehhez a telefonhoz. Akkor az lefelé is kompatibilis lesz a 2.0 verzióval, amit az én telefonom támogat ?
-
Baryka007
őstag
válasz zsoltip #43751 üzenetére
Simán megéri otthon javítgatni a telefont... Én aliexpressről szoktam rendelgetni cumókat 20-30 nap amíg kijön de pár száz ft és megbízható... Régi telefonomat egy Vernee Thor-t javítottam meg így. Nem töltött... alul az USB Dashboardját kicseréltem 6 dollárba került szállítással együtt... És voilá tölt... Persze azóta vettem egy Vernee Apollo liteot, de most így van két működő telefonom.
-
Baryka007
őstag
Üdv, ismerősömnek cseréltem képernyőt egy Huawei mate 10 lite telefonon. A telefont összeraktam, bekapcsol rezeg LED is világít és az oprendszer is elindul mert ha gépre dugom felismeri és tudok a fájljaiban turkálni. És amikor merül kiadja a merülő hangját amit már a Huaweitől megszokhattunk. Szóval biztosan elindul és megy a telefon csak épp nincs rajta kép. Semmi korom fekete képernyő vár. Amint menet közben rádugom a másikat ( a régit ) azon van.
Ötlet ? RNE-L21 es verziójú a telefon, és ehhez a verzióhoz is rendeltem képernyőt ...
-
Baryka007
őstag
válasz bacsis #44661 üzenetére
Bacsiiis ! Jó érzés neked válaszolni na
De tárgyra térve, a beázás valóban ezt tudja produkálni. Ez még nem jelenti azt, hogy be is ázott. Sőt tovább megyek, amíg nem szedik szét addig ezt nem is tudhatják. Ha kapacitív gombok vannak rajta ( tehát nem mechanikus de nem is a képernyőből veszi el a helyet de érintés érzékelős ) akkor szalagkábel szakadása is lehet, mert azokhoz külön flexibilis kábel megy ki...
-
Baryka007
őstag
Üdv, ismerősömnek cseréltem képernyőt egy Huawei mate 10 lite telefonon. A telefont összeraktam, bekapcsol rezeg LED is világít és az oprendszer is elindul mert ha gépre dugom felismeri és tudok a fájljaiban turkálni. És amikor merül kiadja a merülő hangját amit már a Huaweitől megszokhattunk. Szóval biztosan elindul és megy a telefon csak épp nincs rajta kép. Semmi korom fekete képernyő vár. Amint menet közben rádugom a másikat ( a régit ) azon van.
Ötlet ? RNE-L21 es verziójú a telefon, és ehhez a verzióhoz is rendeltem képernyőt ...
-
Baryka007
őstag
válasz Baryka007 #44709 üzenetére
Valaki ajánl erre a kérdésemre egy másik fórumot ? Nem szemtelenségből kérek ilyet, de ez már 2 és fél hetes kérdés. De még nem jött rá egy db. válasz sem. És ha nem itt, akkor nem tudom hol tegyem fel... Feltöltök pár képet mert, bízok bennetek. Hogy valaki tud erre mondani valamit amit én nem tudok. Szóval nagy vonalakban, volt egy képernyőcsere RNE-L21 típusú Huawei Mate 10 lite okostelefonon. Aliexpressen jött az új. És olyan mintha nem lenne háttérvilágítása, vagy nem kap jelet se. Nem tudom. A régi képernyőt meg ha rádugom menet közben, azon azonnal látszódnak foltok ( ugye már amennyi kitelik egy ennyire törött képernyőtől ami le lett nyúzva már a fémházhoz ragasztott testéről ... ) Szóval a készüléknek biztosra mondom, hogy nincs semmi baja. A notifaction LED is világít, rezeg is. Sőt ha a gépet rádugom felismeri, és látom a fájlokat is benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ukrajnai háború
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest