Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabooom
tag
válasz Nightquest #3405 üzenetére
Onnan sejtem a dolgot h. beázott h. nekem egy V3x játszott hasonló dolgokat miután kapott esőt:S elvileg ha megszárad és nem használod okés. de ha használod vagy próbálsz ki be kapcsolással életet lehelni belé nem biztos h. jó lesz
-
Kabooom
tag
Erre szintén csak ezt tudom mondani neked h. http://www.speedshop.hu
Beírod a keresőbe h. 6310 és az ott kapható összes tartozékot ki fogja neked tenni.
(BT hedseteket is).Természetesen lehet kapni más márkájú headseteket is amik kompatibilisek velük de amit ajánlok azok a Nokia headsetek mert én elég sok jót hallottam róluk és megbízhatóak.
-
Kabooom
tag
válasz REDeath #4056 üzenetére
www.xxlgsm.hu
ÉN itt találtam nemtudom neked megfelel e. -
Kabooom
tag
válasz Viktor0610 #50 üzenetére
#4298: google-ben szerintem bőven találsz symbianos progikat ha rákeresel
[ Szerkesztve ]
-
Kabooom
tag
válasz Viktor0610 #4302 üzenetére
És szoftveresen azt mi hajtaná meg?
Mert op. rendszeres telefonoknál (lásd win smartphone benne van a software-es támogatás de nem volt benne bluetooth illető vett hozzá adaptert és voala.)
De w200i-ben nincs ilyesfajta szoftverkiegészítés. Tehát nem lenne program ami meghajtaná azt neked
[ Szerkesztve ]
-
Kabooom
tag
válasz Zoli bácsi #4364 üzenetére
nem a reklám helye de én vettem telefont xxlgsmből és idáig nem csalódtam bennük
-
Kabooom
tag
válasz Ricardo #4584 üzenetére
Nekem K800-al szarakodik a kamera és SW csere sem segített rajta pedig nem dobáltam MOndtak már rá fűt fát h. mi a baja. Átvezetőszalaghiba és a kontakt hiba volt a leggyakoribb. Ha a teló nem garis és úgy viszed szervízbe akármilyen hibája van biztos h. egy minimum fix összeget kivesznek a zsebedből
[ Szerkesztve ]
-
Kabooom
tag
válasz bajusz15 #4629 üzenetére
Ha xs++-al dolgozol akkor kezd el nyomni a c gombot mielőtt rádugod a telefont és ugy dugd rá mikor már elkezdi számolni vissza a 30 másodpercet.
Ha far manager-el csinálod akkor ugyanezt csak 60 másodpercet számol vissza.
Ha más progival dolgozol akkor nemtudok segíteni. -
Kabooom
tag
válasz _Bumburnyák_ #4644 üzenetére
Elvileg a széles sztereó kitolja a hangsávokat h. olyannak tűnjön mintha nagyobb térben hallgatnánk. Nemtudom mennyire vagy "vájtfülű" de ez kb. ennyiben merül ki.
-
Kabooom
tag
Beírod google-be h. sony ericcson, kiad egy csomó oldalt mint pl.: seria.hu stb.
Amit példaként írtam ott például vannak flash témák. De ha garis a telód akkor azt hiszem az felejtős mert FAR managerrel kell beleinvesztálni a flash-es cumókat. Múltkor leglábbis haverom W850i-jénél így kellett csinálni. -
Kabooom
tag
válasz Sátán44 #4717 üzenetére
Hát vidd szervízbe. Garanciálisan megcsinálják abban biztos lehetsz. Ilyenem nekem is volt K800i-mel csak nekem a hívás kezdeményezésnél/fogadásnál újraindult a teló. Mivel nem volt garanciális ezért kézzel én cseréltem rajta szoftot.
Neked még érdemes lenne garanciálisan visszavinni és ott megcsinálják neked h. menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest