Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hitvanyalak #105439 üzenetére
Kissé megkésett, de annál hálásabb köszönet a válaszért. Akkor elméletileg bármilyen probléma és felső határ nélkül gyárizható, továbbítottam neki az infót
-
törölt tag
Szép jó reggelt mindenkinek! Tud valaki nekem abban a kérdésben hitelt érdemlő választ adni, hogy hányszor lehet törölni, illetve gyári visszaállítani egy Androidos telót? A kérdés furcsa lehet elsőre, nekem is az volt, amikor az egyik kollégám nekem szegezte. Egy LG G3-as kártyafüggetlen készülékről van szó nála, ami most már a családjukban a 3. emberkéhez kerül, az előző mindig újat vett, így adta tovább és ugye ilyen esetben mindenképp ildomos egy factory reset... Nem akarok neki hülyeséget mondani, én úgy tudom hogy ugyanaz a helyzet mint a jobbféle microSD-k esetén (korlátlanul). Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest